Тренинг/Обуки за директни ЕУ фондови (EU Funds 2017)
Акцелераторот и Академијата за ЕУ фондови организирана од Емкице и Илумине (EU Funding Accelerator & Academy) официјално започнa во 2014/15год, а продолжува со работа и во 2017/18 година.
Прв блок на (in-house) тренинг/обуки кои ќе ви овозможат да стекнете есенцијални и напредни знаења и вештини за успешно да го менаџирате процесот на аплицирање, добивање и имплементација на грант за вашето правно лице.
Истите се наменети за нов производ, нова опрема, нов пазар, иновација или промоција на вашата организација, како и за лична надоградба или студии (платени докторски, или пост-докторскистудии).

*Трениг/Обуките и модулите кои може да ги изберете ги покриваат програмите: HORIZON2020, COSME, Europe for Citizens, Media Program, Creative Europe и Erasmus+.

Аплицирајте за дводневни тренинг обуки:
1. Модул 1 - (Котизацијаза еден учесник) > 3,600ден
2. Модул 2 - (Котизацијаза еден учесник) > 6,900 ден
3. Модул 3 - (Котизацијаза еден учесник) > 12,300 ден

4. Модул 4 - (пишување на апликација Е+) > 49,000 ден + 3,65% success fee
5. Модул 5 - (пишување на апликација H+) > 98,000 ден + 3,35% success fee
6. Модул 6 - (пишување на апликација HR+) > 180,000 ден + 3,15% success fee


* За HORIZON 2020 / COSME / MEDIA
може и со вклучен транспорт и сместување за учесници од цела македонија
-За 2ца од иста институција - 10% попуст
-За 3ца од иста институција - 15% попуст

* За ERASMUS+
може и со вклучен транспорт и сместување за учесници од цела македонија
-За 2ца од иста институција - 10% попуст
-За 3ца од иста институција - 15% попуст

*Уплатата се врши вирмански:
Корисник: Илумине центер за ИКТ и ЕУ фондови
Сметка: 210068535600140, НЛБ Тутунска Банка - Скопје
Намена: За Обуки 2017

*За сите оние кои ќе учествуваат на некои од датумите до 15ти Декември 2017 следува извлекување на награден ваучер во вредност од 30,750ден (500евра) за користење на услуги во 2018год и еден награден ваучер за патување во 2018год! Дојдете, или јавете се и информирајте се!

или за

Семестрални:
1. Spring-Summer Semester: 15ти Април - 15ти Јули 2017
2. Autumn-Winter Semester: 15ти Септември - 15ти Декември (15ти Јануари - 15ти Март)
3. EU Funding Consultant Program (За физички лица)
4. EU Funding Strategy Program (За правни лица)
5. Annual Program (12months) Годишна програма 12 месеци

*Напомена: Цената за семестралните е во зависност од видот на правното лице апликант и бројот на лица во тимот. Со пополнување на иваа форма може да ви ги испратиме годишната програма и семестралните програми.

Ќе имате можност да соработувате со мрежа од над 850 потенцијални партнери за конзорциуми и проекти, со 4 македонски и 27 странски ЕУ експетри, кои со вас ќе ги споделат не само теоретските основи на програмите, туку и нивното практично искуство базирано на долгогодишното работење во областа и ЕУ институциите. Ќе имате можност да ги погледнете програмите за добивање грантови од повеќе различни перспективи, почнувајки од тоа да се биде потенцијален апликант па се до техничките, практичните, иновативните и финансиските аспекти на еден проект.

Ви звучи интересно?
Тогаш пополнете ја оваа форма со вашите податоци и сте спремни за вашата едукација, напредок и надградба во Менаџер на ЕУ фондови (EU Funding Manager).
Или вашето правно лице да аплицира за неповратни средства од Европската комисија - Брисел.

Наведениот попуст погоре е за модулите во прилог
Име: *
Your answer
Презиме: *
Your answer
Емаил: *
Your answer
Телефон: *
Your answer
Заинтересиран сум да посетувам *
Ако сте претставник на правно лице, ве молиме внесете податоци за фактура (име, адреса, телефон, е-маил на правното лице):
Your answer
Дали се пријавувате како: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms