EU Funding Accelerator & Academy 2018 (EU Funds 2018) Тренинг/Обуки - Подготовка за директни ЕУ фондови
Од 15ти Јануари 2018 година започнува новиот циклус на Акцелераторот и Академијата за ЕУ фондови организирана од Емкице и Илумине (EU Funding Accelerator & Academy) која продолжува со семестрална работа во учебната 2018/19 година.
УПИСИТЕ ЌЕ ТРААТ ОД 15ти ДО 12ти Март на следниот веб: www.eufundingaccelerator.mk

Прв блок на (in-house) тренинг/обуки кои ќе ви овозможат да стекнете есенцијални и напредни знаења и вештини за успешно да го менаџирате процесот на аплицирање, добивање и имплементација на грант за вашето правно лице.

Истите се наменети за нов производ, нова опрема, нов пазар, иновација или промоција на вашата организација, како и за лична надоградба или студии (платени докторски, или пост-докторскистудии).

*Трениг/Обуките и модулите кои може да ги изберете ги покриваат програмите:
HORIZON2020, COSME, Europe for Citizens, Media Program, Creative Europe и Erasmus+.

Семестрални:
1. Spring-Summer Semester: 12ти Март - 15ти Јуни 2018 (3,900ден до 6,100ден месечно)
2. Autumn-Winter Semester: 17ти Септември - 21ти Декември 2018
3. EU Funding Consultant Program (За физички лица) 2018 (3,900ден до 6,100ден месечно)
4. EU Funding Strategy Program (За правни лица) 2018 (4,900ден до 8,100ден месечно)
5. Annual Program (12months) Годишна програма 12 месеци во 2018/2019 (2,400ден месечно)

Аплицирајте за дводневни тренинг обуки:
1. Модул 1 - Erasmus+
(Котизацијаза еден учесник) > 3,600ден
2. Модул 2 - Erasmus+ или Horizon2020
(Котизацијаза еден учесник) > 6,900 ден ( за група на 2 рати)
3. Модул 3 - Horizon2020 + Cosme + Erasmus+
(Котизацијаза еден учесник) > 12,300 ден (на 3 рати)

4. Модул 4 - (пишување на апликација Е+) up to 4 partners
> 60,000 ден + 3,65% success fee (на 2 рати)
5. Модул 5 - (пишување на апликација H+) up to 6 partners
> 120,000 ден + 3,35% success fee (на 3 рати)
6. Модул 6 - (пишување на апликација HR+) more than 6 partners
> 180,000 ден + 3,15% success fee (на 4 рати)


* За HORIZON 2020 / COSME / MEDIA
може и со вклучен транспорт и сместување за учесници од цела македонија(со доплата)
-За 2ца од иста институција - 10% попуст
-За 3ца од иста институција - 15% попуст

* За ERASMUS+
може и со вклучен транспорт и сместување за учесници од цела македонија(со доплата)
-За 2ца од иста институција - 10% попуст
-За 3ца од иста институција - 15% попуст

*Уплатата се врши вирмански:
Корисник: Илумине центер за ИКТ и ЕУ фондови
Сметка: 210068535600140, НЛБ Тутунска Банка - Скопје
Намена: За Обуки 2018

*За сите оние кои ќе учествуваат на некои од датумите до15ти Февруари 2017 следува извлекување на наградно патување во Брисел од 13-17 (20-24) Март 2018 во вредност од (750 EUR) Дојдете, или јавете се и информирајте се!

*Напомена:
Цената за семестралните уписи се во зависност од видот на правното лице апликант (стартап, мала, средна или голема компанија, академски или јавни установи и бројот на лица во тимот (1-3лица) и се движи од (3,900ден до 6,100ден месечно). Со пополнување на оваа форма може да ви ги испратиме годишната програма и семестралните програми.

Ќе имате можност да соработувате со мрежа од над 850 потенцијални партнери за конзорциуми и проекти, со 4 македонски и 27 странски ЕУ експетри, кои со вас ќе ги споделат не само теоретските основи на програмите, туку и нивното практично искуство базирано на долгогодишното работење во областа и ЕУ институциите.
Ќе имате можност да ги погледнете програмите за добивање грантови од повеќе различни перспективи, почнувајки од тоа да се биде потенцијален апликант па се до техничките, практичните, иновативните и финансиските аспекти на еден проект.

Ви звучи интересно?
Тогаш пополнете ја оваа форма со вашите податоци и сте спремни за вашата едукација, напредок и надградба во Менаџер на ЕУ фондови (EU Funding Manager).
Или вашето правно лице да аплицира за неповратни средства од Европската комисија во Брисел.

Наведениот попуст погоре е за модулите во прилог
Име: *
Your answer
Презиме: *
Your answer
Емаил: *
Your answer
Телефон: *
Your answer
Заинтересиран сум да посетувам *
Ако сте претставник на правно лице, ве молиме внесете податоци за фактура (име, адреса, телефон, е-маил на правното лице):
Your answer
Дали се пријавувате како: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service