Politiek café mensen van Afrikaanse & Afro-Caribische herkomst
LET OP: Het event is inmiddels volgeboekt, aanmelden is niet langer mogelijk. Op vrijdag 3 maart organiseert NUC nog een politiek café in Ons Suriname. U kunt zich nog wel aanmelden voor onze mailinglist. Aanmelden voor het politiek café van vrijdag 3 maart kan via: https://www.facebook.com/events/247136409059756/

Op 15 maart 2017 zullen de Tweede Kamerverkiezingen plaatsvinden. Het zijn interessante tijden, in de VS werd Donald Trump verkozen tot president en in Nederland staat de PVV hoog in de peilingen. Politieke bewegingen waarin xenofobie en racisme centraal staan zijn in opkomst. Wat kunnen de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017 betekenen voor zwart Nederland? Wat is het belang van stemmen en politieke participatie? En hoe kunnen zwarte Nederlanders invloed uitoefenen op de verkiezingen?

Op 25 februari organiseren New Urban Collective (NUC), African Young Professional Network (AYP), het NinSee, Black Ladies Talk, Vereniging Ons Suriname (VOS) en het Landelijk Overlegorgaan Afrikanen (LOA) een politiek café voor mensen van Afrikaanse en Afro-Caribische kiezers. We gaan met kandidaat Kamerleden van diverse partijen in gesprek over de politieke participatie en representatie van zwarte Nederlanders. Daarnaast zullen we met elkaar in debat gaan over belangrijke thema’s als gelijkheid in het onderwijs en op de arbeidsmarkt.

Wanneer? Zaterdag 25 februari 2017
Tijd? 18:30 uur (aanvang 19:00 uur) tot 22:00 uur
Waar? Vereniging Ons Suriname: Zeeburgerdijk 19, 1093 SK Amsterdam
Entree? VOLGEBOEKT

Email address *
1. Naam & Achternaam (Mailinglijst) *
Your answer
2. Bent u van plan om te gaan stemmen?
Toelichting
Your answer
3. Heeft u vragen aan één van de sprekers of suggesties m.b.t. het thema?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.