Formular de înscriere la Concursul în domeniul proprietății intelectuale pentru tineri, ediția a VIII-a. 
Elevii din clasele a VIII-a - a XII-a din Republica Moldova și România sunt invitați să își pună la încercare creativitatea în cadrul Concursului în domeniul proprietății intelectuale pentru tineri, ediția a VIII-a.  
Competiția este organizată de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării din Republica Moldova, Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci din România (OSIM) și Oficiul Român pentru Drepturile de autor (ORDA).
Concursul este lansat pe 1 aprilie, în contextul Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, al cărui generic anunțat de Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale pentru anul 2024 este ”Proprietatea intelectuală și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă: Construind viitorul nostru comun prin inovație și creativitate”
Scopul competiției este creșterea nivelului de cunoștințe în domeniul proprietății intelectuale, formarea și consolidarea abilităților de inovare și creativitate ale tinerilor, sensibilizarea acestora asupra fenomenelor negative de contrafacere și piraterie, dezvoltarea aptitudinilor și spiritului competitiv, dar și a calităților intelectuale ale tinerilor.
Concursul este dedicat elevilor și studenților din instituțiile de învățământ secundar (clasele a VIII-XII-a), profesional tehnic, secundar și profesional tehnic postsecundar din România și Republica Moldova.

Competiția va fi organizată în două etape, după cum urmează:
•        etapa I-a: 01 - 31 aprilie 
•        etapa a II-a: 1 mai – 30 iunie 

În cadrul primei etape a Concursului, după înregistrarea și după analiza datelor din formularele de înregistrare sub aspectul corespunderii criteriilor de eligibilitate, participanților le vor fi expediate întrebările prezentate de către organizatorul Concursului. După recepționarea întrebărilor, participanții vor avea la dispoziție trei zile pentru a expedia răspunsurile, iar cei care vor acumula un punctaj egal sau mai mare de 7 puncte, prin  scara docimologică de la 1 la 20 de puncte, vor fi admiși la etapa a II-a.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Numele, prenumele *
Data, luna, anul nașterii *
Instituția de învățământ *
Clasa *
Telefon *
Localitatea *
Raionul *
Prelucrarea datelor cu caracter personal colectate pe parcursul organizării și desfășurării prezentului Concurs se va face  cu respectarea prevederilor Legii nr.133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy