Școala de Vară Babel 2024
Completează formularul de mai jos pentru a-ți înscrie copilul/copiii la programul de vară al Școlii Babel. În baza acestor informații îți vom trimite factura pe email pentru a putea efectua plata*. Înscrierea va fi confirmată după înregistrarea plății.

Tarife:
Program de dimineață 08:30 - 13:30 - 280 lei/ săptămână.

Program de după-masă 13:00 - 18:00  -  280 lei / săptămână.

Program 08:30 - 18:00 - 560 lei / săptămână. 

Opțional, la aceste tarife se adaugă 18 RON/zi pentru masa de prânz. Programul lung include și gustare de fructe la ora 16.

Poți alege una sau mai multe săptămâni, program lung sau scurt.

Reduceri:
Frații beneficiază de o reducere de 15%.
Reducerea se acordă doar tarifelor corespunzătoare activităților educative nu și mesei de prânz.

Numărul minim de copii este de 6. În cazul neîntrunirii numărului minim de 6 copii/ grupă, ne rezervăm dreptul de a anula cursurile grupei respective pentru respectiva săptămână. Orice anulare va fi adusă la cunoștință cu cel puțin 48 de ore înaintea orei la care ar fi trebuit să aibă loc activitățile. Numărul maxim de copii/grupă este de 15.

*Plata se face cel târziu în săptămâna precedentă începerii programului la care este înscris copilul. Plata se face pe baza proformei sau facturii, prin transfer bancar.

Pentru înscrierea la activitățile Școlii de Vară Babel, vă rugăm să completați următoarele câmpuri. Pentru fiecare copil pe care doriți să îl înscrieți trebuie completat un formular.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Scoala Babel. Report Abuse