Prijavni obrazac

IZJAVA O DAVANJU SUGLASNOSTI ZA OBRADU PODATAKA
(sudionici biciklijade)

I. Ispunjavanjem ovog prijavnog obrasca i podnošenjem prijave za sudjelovanje u biciklijadi potvrđujete da ste obaviješteni o pravima, obvezama i uvjetima sadržanim u ovoj Izjavi te ujedno dajete suglasnost Turističkoj zajednici Općine Medulin (u daljnjem tekstu: TZOM) da prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke.
II. Osobni podaci koje ustupate na obradu TZOM-u uključuju Vaše ime\prezime, adresu prebivališta\boravišta, broj telefona, email adresu i godinu rođenja. Ove podatke TZOM kao voditelj obrade obvezuje se koristiti jedino u svrhu organiziranja biciklijade, vođenja evidencije o sudionicima te promicanja biciklijade. Osim navedenih podataka, podnošenjem ove prijave dajete suglasnost za javnu objavu fotografija biciklijade na kojima se vide pojedini sudionici i korištenje tih fotografija u svrhu promicanja biciklijade na službenim web i facebook stranicama TZOM-a. Vi po zakonu niste obvezni pružiti navedene podatke niti dati suglasnost za njihovu obradu u navedene svrhe, ali nepružanjem istih onemogućavate TZOM da ispuni svoje dužnosti kao glavni organizator biciklijade sukladno odredbama Ugovora o organiziranju manifestacije ''Jug na dva kotača 2018''. Vaši će se osobni podaci koristiti isključivo u navedene svrhe, a onog trenutka kad obrada tih podataka ne bude potrebna u te svrhe isti će se obrisati iz evidencije TZOM-a.
IV. Vi imate pravo zatražiti od TZOM-a pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka. Imate pravo zatražiti ograničavanja obrade osobnih podataka koji se odnose na Vas, pravo na ulaganje prigovora na obradu Vaših osobnih podataka, kao i pravo na prenosivost tih podataka. Također imate pravo podnijeti pritužbu na obradu Vaših podataka nadzornom tijelu – Agenciji za zaštitu osobnih podataka. U svakom trenutku imate pravo povući privolu za obradu osobnih podataka, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. Izjavu o opozivu privole odnosno suglasnosti možete dostaviti pisanim putem na adresu TZOM-a ili elektroničkim putem na adresu sluzbenikzazastitupodataka@tzom.hr.

Prihvaćam izjavu o suglasnosti podataka *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms