Anmälning till GNet-kurs VÅRTERMINEN 2018-2019
Genom att fylla i den här anmälningsblanketten bekräftar du slutgiltigt att du vill delta i en GNET-kurs som ordnas under vårterminen 2019. Kurserna pågår från 4 mars till 17 maj.

Du kan anmäla dig till flera kurser om du vill, men då måste du göra en ny anmälning.

Ungefär en vecka innan kursen börjar får du närmare information av läraren som drar kursen till den e-postadress du uppger i den här anmälningsblanketten.

Många kurser går på plattformen GSuite. För att kunna logga in i Classroom behöver du ett Google-konto SOM ÄR KOPPLAT TILL DIN SKOLA. Om du har ett sådant är det bra att uppge det redan nu. Om ett sådant konto skapas åt dig då anmälningstiden gått ut kommer du av din egen skolas GSuite-administratör att få ett användarnamn och lösenord för att logga in med. Om du inte använder det här Google-kontot i vanliga fall är det ytterst viktigt att du vidarebefordrar meddelanden som kommer till det till en annan e-postadress som du använder dagligen. På det här viset nås du av meddelanden läraren skickar åt dig under kursens gång.

GDPR:
Genom den här blanketten samlar GNet in ditt namn och din e-postadress samt den kurs du anmäler dig till. Ditt namn placeras på en kursanmälningslista som delas med läraren. Senare för läraren in din kursprestation i dokumentet som fysiskt ligger på GNets Google Drive som endast koordinatorerna har tillgång till. För att din kursprestation ska kunna bokföras i bedömingssystemet i ditt gymnasium tilldelas uppgifterna också studiehandledare i respektive gymnasium.
Dina personliga uppgifter används inte i marknadsföringssyfte och överlåts inte till utomstående. Listorna sparas som kontrollunderlag för bedömningen för ditt rättsskydd i tre år, varefter de raderas.

Email address *
Efternamn (släktnamn) *
Your answer
Förnamn *
Your answer
Vilket gymnasium studerar du i? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service