Anmälan till Mixat & Maxat sommarläger
Denna anmälan gäller sommarlägret Mixat & Maxat hos ForshagaAkademin & Klarafors Hundsport 27-30 juni 2024.

Det är ett läger för vuxna med hund, och där du som deltagare styr innehållet. Du har möjlighet att välja upp till tre aktiviteter varje dag inom olika områden, med erfarna instruktörer. Du har möjlighet att delta med flera olika hundar, så länge du håller dig inom det antal träningspass som lägret erbjuder. Utöver träningspassen erbjuds föreläsningar (inom grundträning, på tävlingsteman, prestationspsykologi, hundspråk samt frivillig hantering) samt att det finns möjlighet till social samvaro på ledig tid under dagar och kvällar. Lägerområdet ligger alldeles intill vackra Klarälven där det finns möjlighet för hundarna att ta sig ett dopp.

I detta formulär fyller du i vilka aktiviteter du är intresserad av, och hur många träningspass ni önskar per dag. Därefter planerar vi ett schema som så långt som möjligt ska matcha dina önskemål. 

I samband med anmälan accepterar du villkoren, det vill säga att anmälan är bindande 2 veckor efter att lägeravgiften är betald. Vid förhinder kan du själv ordna med en ersättare. Information om du har fått plats samt detaljer om betalning kommer inom några dagar från att du har skickat in din anmälan. 

Tiderna för lägret är
Torsdag 27 juni kl. 10:00 - kvällen
Fredag 28 juni kl. 9:00 - kvällen
Lördag 29 juni kl. 9:00 - kvällen
Söndag 30 juni kl. 9:00 - 15:00

Träningspassen fördelas jämns över dagarna med tid för pauser mellan. Föreläsningar sker när det inte är träningspass. Dessa är samtliga välkomna till och det kräver ingen anmälan. Schema skickas ut när det närmar sig.

Mat ingår ej. Grill står tänd på kvällen, där du kan grilla din egen mat. Övriga aktiviteter arrangeras utifrån intresse. Det finns möjlighet att utan kostnad ställa upp tält, husvagn eller husbil på området. Önskas andra boendetips kan du få det i samband med anmälan.

Har du frågor går det bra att maila info@klarafors.se 

Varmt välkommen!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Deltagarens namn *
Deltagarens adress *
Deltagarens telefonnummer *
Deltagarens e-post *
Hundens/hundarnas namn, ras och ålder. Det är tillåtet att ha med flera hundar som deltar vid olika aktiviteter inom ramen för det antal aktiviteter som erbjuds.  *
Antal träningspass som önskas torsdag 27 juni. *
Antal träningspass som önskas fredag 28 juni. *
Antal träningspass som önskas lördag 29 juni. *
Antal träningspass som önskas söndag 30 juni. *
Kryssa för samtliga träningspass som du skulle vilja delta på. Dina val kommer sedan fördelas på de antal pass du valt i de föregående frågorna. I nästa fråga kan du specificera om du önskar fler pass inom en gren etc.  *
Required
Här skriver du önskemål och övrigt du vill tillägga för att vi ska kunna planera ett riktigt bra läger för dig och din hund/dina hundar. Exempelvis om du önskar fler pass inom en viss gren, etc. 
Någonting annat du vill tillägga?
Accepterar du villkoren för anmälan? Det vill säga att anmälan är bindande 14 dagar efter att betalning är oss tillhanda. Att det är tillåtet att sälja sin plats, men att du då ombesörjer detta själv. Samt att betalning ska vara oss tillhanda inom en månad från att du har fått platsen bekräftad, för att garantera din plats på lägret. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ForshagaAkademin. Report Abuse