Reserveren oudjaarslunch Boerderij Eyckenstein
Met dit formulier kun je je plekken reserveren voor onze Oudejaarslunch op zondag 30 december, of op maandag 31 december!

We maken er een uitgebreide informatieve en culinaire bijeenkomst van in de vergaderruimte in onze voormalige hooitas. Maar eerst maken we een ronde over het erf, met een toelichting hoe het bedrijf er nu voor staat en hoe het gaat met de Jersey stieren. Als we daarna daadwerkelijk aan tafel gaan, mag je gedurende 5 gangen je laten verrassen met een proeverij van verschillende Jersey vlees gerechten. We zullen je vertellen over de vleessoorten die we proeven en de bereiding ervan, in de vorm van een boerenquiz. En ga je niet met de hoofdprijs naar huis, dan toch zeker met nieuwe kennis en een ervaring rijker!
Ontvangst om 11.30 uur en we sluiten af rond 14.30 uur. Onze landgoedwinkel is natuurlijk geopend om nog de laatste oudjaarsinkopen te kunnen doen. Ook kun je dan biologische dagverse oliebollen en appelflappen kopen voor oudjaar. Als je dit wilt, geef dit dan even aan in het opmerkingenveld, dan hebben we even contact over de aantallen.

De kosten voor de lunch zijn p.p. 27,50 excl. drankjes, incl. lunch/rondleiding/quiz, te voldoen in de winkel na afloop van het programma.

Uw gegevens
Datum van uw komst *
Aantal personen
Uw volledige naam *
Your answer
Geslacht *
Emailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service