Αίτηση Συμμετοχής- Robotex Greece 2020- ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (www.robotex.gr)
For English version: https://forms.gle/AKxgdtKdFQWUoDZi8

Το Robotex Greece θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 5 Απριλίου 2020, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων. Το κόστος ανά robot & ανά διαγωνισμό είναι 15€ (καταβάλλεται μετά την αποδοχή της αίτησης). Αν κάποια ομάδα θέλει να συμμετέχει με πολλά & διαφορετικά robot σε διαφορετικούς διαγωνισμούς, υπάρχει έκπτωση. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@thecube.gr.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων για ένα robot είναι 8 άτομα. Για τη συμμετοχή ανηλίκων παικτών, είναι απαραίτητη η γονική συγκατάθεση που συμπληρώνεται μετά την αποδοχή της αίτησης. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 13/3/2020.

Συμπληρώνετε την αίτηση και αν γίνει αποδεκτή θα ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής & τη διαδικασία επιβεβαίωσης της συμμετοχής.

Στη διοργάνωση αξιολογούνται ομάδες & όχι τα άτομα, η κάθε ομάδα συγκροτείται από άτομα που ανήκουν στην ίδια κατηγορία & στο ίδιο επίπεδο (εκτός του υπευθύνου της ομάδας) μπορούν να είναι απο διαφορετικό Σχολείο ή χώρο εκπαίδευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την αίτησή σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής σε κάθε διαγωνισμό εδώ: http://robotex.gr/rules-competitions/

Συμπληρώνετε διαφορετική αίτηση για κάθε ρομπότ!
Ποιό είναι το όνομα της ομάδας σας; *
Ένα μικρό bio της ομάδας:
Πόσα μέλη έχει η ομάδα του ρομπότ; (2-8 άτομα/ανά ρομπότ)- Ποια είναι τα ονόματα της ομάδας; *
Ποιό είναι το όνομα του υπευθύνου της ομάδας; *
Το τηλέφωνο του υπευθύνου της ομάδας: *
Το email επικοινωνίας με τον υπεύθυνο: *
Υπάρχει κάποιο-α ανήλικο-α μέλος-η στην ομάδα; αν ναι, πόσα; *
Σε ποιά κατηγορία ανήκει η ομάδα σας; *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy