FITXA D'INSCRIPCIÓ MOSTRA DE CURTS DE TERROR
Seguim apostant per la Nit de Terror com a tret de sortida del Rasicurt. Aquesta 3ª edició del Festival Ras i Curt, la Nit de Terror tindrà lloc el dissabte 31 d'octubre a les 20h.

Per aquest motiu busquem curtmetratges:

Tens un curt gravat del gènere de terror o fantàstic?
Té una durada de menys de 20 minuts?
Tens ganes d'exhibir-lo?

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

A més a més, el divendres 30 d'octubre oferim 3 activitats paral·leles: Taller de sang i fetge (presencial), Quinto de terror (online) i Joc de nit (presencial). Totes les activitats són gratuïtes. Reserva prèvia imprescindible trucant al 937887262 (dill-div 9-14h) o bé enviant whatsapp al 650248021.
Títol del curt *
Durada del curt *
Breu descripció del curt *
Nom i cognoms del director/a *
Any de realització *
Contacte (Nom i cognoms) *
Contacte (correu electrònic) *
Contacte (telèfon mòvil) *
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: Avís legal: L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals vigent aplicada per l'Ajuntament d'Ullastrell. L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment. *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy