Prijave za sudjelovanje na Festivalu znanosti 2024.
Sveučilište u Splitu poziva sve zainteresirane sudionike da se prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem Festivalu znanosti. Festival će se održati od 22. do 27. travnja, a glavna tema je INTELIGENCIJA.

Zainteresirani sudionici svoje aktivnosti mogu prijaviti najkasnije do petka 23. 02. 2024. godine (produljen rok). Eventualni upiti za dodatnim informacijama mogu se uputiti na adresu elektroničke pošte: festival.znanosti@unist.hr.

Glavna tema se može interpretirati na različite načine te se nadamo da je dovoljno široka kako bi vam, kao i uvijek, omogućila kreiranje raznolikih, zanimljivih i zabavnih sadržaja.

Ciljevi i publika Festivala znanosti su:
  • djeca i učenici s ciljem da ih približimo znanosti, da im pomognemo shvatiti koliko je znanost važna i sveprisutna; da ih potaknemo da postanu budući znanstvenici, nastavnici s ciljem da ih inspiriramo na što kreativniji rad,
  • studenti – da vide koliko je važno govoriti o znanosti na jasan i razumljiv način,
  • opća populacija– da budu što obrazovaniji građani, s ciljem podizanja svijesti o znanosti i znanstvenim dostignućima u javnosti te važnosti ulaganja u znanost,
  • znanstvenici s ciljem da potaknemo dijalog između znanstvenika i javnosti radi boljeg međusobnog razumijevanja i povjerenja, te poticanje znanstvenika da govore o svom radu,
  • mediji – da potaknemo veću zastupljenost znanstvenih sadržaja u medijima.

Način prezentacija mora biti zanimljiv, prilagođen publici i što interaktivniji.

Po isteku roka za zaprimanje iskaza interesa, a najkasnije do 4. 03. 2024. Organizacijski odbor kontaktirat će sve prijavljene u svrhu dogovora oko provedbe aktivnosti.
Organizacijski odbor zadržava pravo eventualne korekcije mjesta i vremena održavanja aktivnosti, uz prethodni dogovor s voditeljem aktivnosti. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Institucija/Udruga *
Odjel
Voditelj(i) aktivnosti  *
Kontakt mobitel *
Kontakt e-mail *
Suradnici *
Naziv aktivnosti (naziv koji će se koristiti u službenom programu Festivala znanosti i u medijima)
*
Vrsta aktivnosti (*ukoliko se radi o snimci, ista mora sadržavati vizuale ovogodišnjeg Festivala znanosti) *
Opis aktivnosti (od 200 do 400 znakova) *
Predviđeno trajanje *
Ciljana publika *
Mjesto održavanja (ime škole ili institucije i adresa). Ako lokacija trenutno nije poznata, upišite nije poznato, ali svakako konačnu lokaciju javite do 1. ožujka 2024.
*
Datum održavanja (odaberite jedan ili više datuma, ovisno o trajanju aktivnosti)
*
Required
Vrijeme održavanja *
Time
:
Predviđeni broj sudionika/posjetitelja *
Adresa za prijavu (ukoliko je za sudjelovanje potrebna najava i ograničen je broj sudionika)
Ostale napomene
Poveznica (URL)
Izjava o odricanju od odgovornosti
Sveučilište u Splitu kao organizator ne prihvaća odgovornost za pribavljanje potrebnih privola te su voditelji aktivnosti isključivo odgovorni za provedbu prijavljenih aktivnosti u skladu s načelima obrade osobnih podataka, sukladno čl. 5. i čl. 6. Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage direktive 95/46/EZ). 
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy