INICIACIÓ A LA COSMÈTICA NATURAL
Dies: divendres 24 i 31 de gener de 2020
Horari: de 18 a 21h
Preu: 60€ (inclou apunts i els preparats elaborats)
Imparteix: Marta Dubreuil
Lloc: Centre Cívic de Gràcia (Sabadell)

TEMARI

Primer dia:

- Coneixerem les principals matèries primes que podem utilitzar per elaborar productes de cosmètica natural i les seves propietats (olis vegetals, olis essencials, plantes medicinals, extractes).
- Aprendrem a formular diferents tipus d’olis vegetals segons el producte que volem elaborar (oli de dutxa i de bany, oli corporal, sèrums secs, olis desmaquilladors, olis terapèutics –per arrugues, estries, cel•lulitis, expectorants, antiinflamatoris, depuratius, fúngics...-).
- Aprendrem a elaborar pomades o ungüents, i veurem com podem formular-les en funció de l’objectiu del nostre ungüent (bàlsam labial, desodorants secs, cremes nutritives, ungüents terapèutics).
- Coneixerem les diferències entre els desodorants convencionals i naturals, i aprendrem a fer diferents tipus de desodorants utilitzant plantes aromàtiques i els seus olis essencials: desodorant en roll-on, en barra o en esprai.
- Coneixerem les diferència entre “pure perfume”, “eau de parfum”, “eau de toilette”, y “eau de cologne” i aprendrem a elaborar cada una d’elles a partir de productes naturals.

Segon dia:

- Formulació de diferents tipus de gels i les seves múltiples aplicacions: pasta de dents, gomines, gels facials, sèrums facials, gels exfoliants, gels netejadors, gels corporals, gel terapèutic…
- Aprendrem quins són els passos que cal seguir per una bona cura facial.
- Formulació de tònics i mascaretes facials a partir de productes frescos, infusions, hidrolats, olis… Coneixerem les seves aplicacions i com podem modificar-los en funció del tipus de pell i tractament que volem realitzar.
- Cada alumne disposarà d’apunts i s’emportarà els preparats elaborats.

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Un cop omplert aquest formulari, cal fer un ingrés de 15€ per reservar la plaça del taller, al següent número de compte:
ES87 1491 0001 2121 3404 1025 (Triodos bank)
Al fer-lo, indiqueu el vostre nom i el nom del taller. Un cop fet l'ingrés, envieu un correu a hola@femarrels.cat per avisar de la transferència, i us contestaré confirmant la reserva de la plaça i els detalls del dia del taller.
Ens reservem el dret d'anular el taller si no hi ha un mínim de 6 persones inscrites. En aquest cas, si heu fet la reserva, se us retornarà la paga i senyal per transferència bancària.

COM ARRIBAR-HI

El Centre Cívic de Gràcia està a la Plaça Treball número 1, a 5 min caminant de l’estació FGC Can Feu/Gràcia i a 10min de l'estació de Renfe Sabadell Sud.
Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer del qual és titular MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS, amb la finalitat de realitzar gestió administrativa, a més d'enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis, que puguin ser del seu interès, mitjançant correus electrònics, xarxes socials, etc.

També li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili fiscal de MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS situat a la C/ MANSO, 58 - 08205 SABADELL (BARCELONA) o a l'email: hola@femarrels.cat
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy