Kristinoppileiri 2022 ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen kesän 2022 kristinoppileirille, joka järjestetään Koivikon leirikeskuksessa maanantaista maanantaihin 18.7.–25.7.2022. (Koivikontie 54, 39500 Ikaalinen) Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti Tampereen ortodoksisen seurakunnan ja Vaasan kappeliseurakunnan alueella asuville 15 vuotta 2022 (s. 2007) täyttäville nuorille. Kuljetus leiripaikalle järjestetään Tampereelta. Päätösliturgia Tampereella 30.7.2021 (lauantai) ja Vaasassa 31.7.2021 (sunnuntai).

Kriparille osallistuvien tulee osallistua talven/kevään aikana vähintään kahdessa palveluksessa: vigiliassa ja liturgiassa. Palvelusten ajat voitte tarkastaa https://www.tampereort.fi/jumalanpalvelukset Mikäli palveluksissa käynti on välimatkojen tai muiden syiden vuoksi haastavaa, pyydämme leirille tulevaa nuorta katsomaan https://www.facebook.com/TampereOrt/live_videos/ (sulje kirjautumispyyntö oikean yläkulman raksista jos sellainen tulee) Tästä riittää huoltajan kuittaus. Kriparipasseja löytyy seurakunnan pyhäköistä, mikäli se on päässyt hukkumaan.

Ilmoittautuminen on auki 31.12.2022 (pe) asti. Osallistumismaksu leirille on 120€, ja se laskutetaan tammikuussa. Vasta maksettu osallistumismaksu vahvistaa leiripaikan! Jos samasta perheestä osallistuu useampi nuori, sisaralennus -50%, eli 2 leiriläistä 180€. Huojennusta leirimaksuun voi anoa lomakkeen lopussa löytyvältä "Muuta tietoa"-kohdasta. Kerro siinä perheen taloudellinen tilanne tiiviisti.

Kaikki lomakkeella annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti, salassapitoa ja vaitiolovelvollisuutta noudattaen. Leirille haetaan Opintokeskus Siviksen tukea. Lomakkeelle annetut tiedot tuhotaan 1.12.2022.

Lisätietoja: nuorisotoimenohjaaja Vasili Venkula, 040 178 1633 (Soitto/Whatsapp/tekstiviesti) tai vasili.venkula@ort.fi

Ensimmäiselle sivulle täytetään nuoren tiedot, toiselle sivulle huoltajan/maksajan.

HUOM! Tarkista kahteen kertaan että sähköpostiosoite on oikein ja toimiva. Se on pääsääntöinen viestinvälityskanava. Huoltajan sähköpostiin lähetetään myös osallistumismaksu sähköisesti.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Osallistujan etunimet *
Kutsumanimi suluissa, esim. Aleksandra (Julia)
Osallistujan sukunimi *
Osallistujan sähköposti *
Osallistujan sähköposti uudestaan *
Osallistujan puhelinnumero *
Osallistujan lähiosoite *
esim. Tuomiokirkonkatu 27 A 21
Osallistujan postinumero ja postitoimipaikka *
esim. 33100, Tampere
Osallistujan henkilötunnus *
(Laskutusta varten)
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy