Cao ledenberaad WOS 30 oktober 2018
Geachte directeur,

Na een periode van drie jaar (2016-2018) loopt de huidige CAO Sport af. In de afgelopen jaren is aan de hand van het meerjarenbeleidsplan gewerkt aan de contouren van de nieuwe cao. Daarvoor is ook veel input verkregen uit de bijeenkomsten die zijn georganiseerd. In een aantal gevallen leidt dit tot aanpassingen van de cao. In andere gevallen gaat het om aanvullingen op de cao-teksten, bijvoorbeeld in de vorm van ondersteunende informatie en instrumenten. De voortgang van de huidige meerjarenafspraken hebben we alvast door AWVN laten evalueren en treft u als bijlage aan.

De precieze invulling van de nieuwe cao is uiteindelijk aan de leden van de WOS. Voorafgaand aan de start van de cao-onderhandelingen praten we u dan ook graag bij tijdens de ledenraadpleging. Met uw input kan de werkgeversdelegatie in november beginnen met de cao-onderhandelingen.

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 30 oktober 2018
Tijd: 13.00 - 15.00 uur
Locatie: NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 in Utrecht

Aanmelden
U kunt zich aan- of afmelden via dit formulier. Graag ontvangen wij uw aan- of afmelding uiterlijk 23 oktober as. zodat wij rekening kunnen houden met het aantal beschikbare plaatsen.

Save the date
Donderdag 29 november as. vindt de Algemene Vergadering van de WOS plaats vanaf 17.30 uur op een locatie in het midden van het land (met optioneel een lichte maaltijd vanaf 17.00 uur). Tevens zult u daarin op de hoogte worden gebracht van de voortgang van de cao-onderhandelingen. Wilt u deze datum en tijd vast reserveren in uw agenda?

Ik kijk uit naar onze kennismaking.

Hartelijke groet,

Werkgevers in de Sport

Marc Elffers
directeur

Bent u erbij 30 oktober as?
Wilt u gebruik maken van een lichte maaltijd? Zo ja, graag incl. vermelding speciale wensen (vegetarisch, allergiën etc.) *
Your answer
Organisatie *
Your answer
Naam *
Your answer
Functie *
Your answer
Email *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Overige opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of w-o-s.nl. Report Abuse - Terms of Service