Informatie over je activiteit, voorstelling(en) voor de organisatie en benodigde publiciteit
Ook wel contractbijlage genoemd. Graag onderstaande informatie zorgvuldig lezen om fouten te voorkomen.

In het Rietveld Theater staat een team klaar voor techniek, publiciteit, bardiensten, kaartverkoop en andere hand- en spandiensten. Om de pr-groep en alle andere vrijwilligers van de juiste informatie te voorzien inventariseren we uiterlijk twee maanden voor de uitvoering de relevante info. Vriendelijk verzoek dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen, zo mogelijk 3 maanden voor de voorstelling.

Email address *
Telefoonnummer *
van de persoon die dit formulier invult
Your answer
Datum van de voorstelling *
maand - dag - jaar
MM
/
DD
/
YYYY
Volledige titel van de voorstelling *
Geef titel zoals deze vermeld dient te worden in alle publiciteit
Your answer
Naam van de artiest of het gezelschap *
Geef naam zoals deze vermeld dient te worden in alle publiciteit
Your answer
Genre van je voorstelling *
Required
Is de voorstelling geschikt voor een niet Nederlandstalig publiek? *
Vermeld eventuele bijzonderheden, zoals de taal, in de opmerkingen
Is er een piano nodig? *
Onze piano wordt eens per maand gestemd.
Duur van de voorstelling *
Your answer
Tijdstip pauze *
Schatting van het tijdstip waarop de pauze aanvangt (indien er geen pauze is, of dit door een ander bepaald wordt, kun je dat ook hier aangeven).
Your answer
Contactpersoon reserveringen *
Graag naam en e-mail. Bezoekers van het Rietveld Theater bestellen hun kaarten via het online reserverings- en betalingssysteem. De actuele stand van het aantal reserveringen kun je opvragen via kassa@rietveldtheater.nl.
Your answer
Publiciteit
RIetveld Theater maakt veel gebruik van social media om publiciteit te maken voor de voorstelling. Om te beginnen vragen we je om alle bij de voorstelling betrokken personen te verzoeken vriend te worden van Theaternetwerk: https://www.facebook.com/TheaternetwerkDelft. Op Facebook wordt voor ieder optreden een evenement aangemaakt dat gedeeld en aangevuld kan worden.

Vervolgens hebben we graag de volgende gegevens, om de publiciteit rondom deze voorstelling(en) te optimaliseren.

Facebookpagina(s) van groep of de artiest
Your answer
Twitteraccount van de groep of artiest
Your answer
Publiciteit - fotomateriaal en persbericht of bio mailen
Rietveld Theater verzorgt basispubliciteit (zie handboek) voor de voorstellingen die in ons theater plaatsvinden. Daarvoor is de juiste informatie over de voorstelling en minimaal 1 goede foto nodig (minimaal 851 x 315 pixels).

Als producent/artiest wordt je daarnaast van harte uitgenodigd zoveel mogelijk aandacht te genereren voor je voorstelling middels social media, pers, of anderszins.

Teksten voor agenda en social media *
Aangeleverde teksten dienen als basis voor vermelding in online agenda's en social media.
Your answer
Publiciteitsfoto's, flyers en posters *
Geef aan of je posters, flyers en/of fotomateriaal beschikbaar hebt. Posters en flyers kun je sturen naar Rietveld 49, 2611 LH Delft t.a.v. het pr-team. Deze worden in het theater zelf verspreid.
Required
Zo valt jouw activiteit op
Zorg voor een goede presentatie, zeker in dit social media tijdperk. Het Rietveld Theater werkt met lokale ondernemers die je hierbij kunnen helpen. Kijk op onze website voor meer informatie: http://www.rietveldtheater.nl/tips/
Foto of video-opnamen *
Geef je toestemming dat er voor of tijdens de voorstelling foto's of video-opnamen worden gemaakt voor pr-doeleinden? Het maken van opnamen zal altijd in nauw overleg met de artiest/programmeur geschieden.
Contactpersoon PR van de voorstelling *
Graag naam, e-mail en mobielnummer opgeven
Your answer
Praktische informatie
LET OP: Met ingang van seizoen 2018-2019 geldt een theatertoeslag van € 1 per verkochte ticket. Houd er rekening mee dat wij onze bezoekers een ticketprijs inclusief theatertoeslag aanbieden. Verkoop je jouw ticket voor € 15, dan is er € 1 voor het theater en € 14 voor jou. Bij een partage-overeenkomst (90/10) geldt een theatertoeslag van € 2,50 per verkochte ticket. Partage is alleen mogelijk na overleg: voorstelling@rietveldtheater.nl
Toegangsprijs *
Your answer
Toegangsprijs vrienden *
Je hebt de optie om vrienden van het Rietveld Theater korting te geven voor de voorstelling. Als je vriendenkorting geeft, zullen wij alle vrienden van het theater mailen over de voorstelling en deze korting.
Your answer
Toegangsprijs CJP *
Wij zijn per 1 juli 2018 CJP-acceptant geworden om daarmee een jongere doelgroep te bereiken. Wij zijn daarom verplicht om CJP-korting te geven. Vul hier de CJP-toegangsprijs in (min. 10%)
Your answer
We Are Public *
In Delft is We Are Public actief. Een lidmaatschap voor cultuuroptimisten. We Are Public-leden krijgen 50% korting (maximale kaartprijs € 24). De redactie van We Are Public maakt een keuze uit de voorstellingen. Kijk voor meer informatie op: https://www.wearepublic.nl/over-ons/
Banknummer [IBAN] *
Waar vandaan de huur betaald wordt en waarop eventuele kaartverkoop gestort moet worden.
Your answer
Techniek *
Mocht je toch liever gebruik maken van een technicus van het Rietveld Theater? Geef dat dan hieronder aan en neem direct contact op met onze technicus via: techniek@rietveldtheater.nl. Meer informatie: http://www.rietveldtheater.nl/techniek-bijlage-handboek-voorstelling/
Contactpersoon Techniek van de voorstelling *
Graag naam, e-mail en mobiel nummer opgeven. In ons doe-het-zelf theater zorgen artiesten zelf voor een technicus, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen in de overeenkomst)
Your answer
Kassa geopend 1 uur voor de voorstelling *
Als de kassa voorafgaand aan de voorstelling niet open hoeft, zet deze vraag dan op NEE. Bij JA zorgt het Rietveld Theater ALTIJD voor een kaartverkoper.
Aanvangstijd van de voorstelling *
Avondvoorstellingen vangen aan om 20:30. Voor voorstellingen overdag kun je zelf een tijdstip kiezen.
Bar open *
Ik vul dit formulier in als *
Overige informatie
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Theaternetwerk. Report Abuse - Terms of Service