Inschrijving Bermwandeling 21 & 22 oktober 2023 'De Groei van Den Berm'

** UPDATE 18/10: Ondertussen zijn de 4 wandelsessies VOLLEDIG VOLZET. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten in februari, mei en september/oktober volgend jaar? Mail je mailadres naar info@gebermte.be met 'Graag in jullie mailinglijst' als onderwerp. **
 
Gebermte heet je graag welkom op deze bermwandeling die tijdens het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 oktober 4 maal plaatsvindt. In dit formulier geef je aan welke wandeling je wenst te volgen. 

Deze activiteit is GRATIS. Het enige dat we je vragen is om je naam op te geven en hoeveel mensen je vergezellen. Zo laat je ons toe om deze wandeling in de best mogelijke omstandigheden te organiseren.  

Zodra je dit formulier hebt ingevuld, ontvang je er ook een kopie van via mail. Noteer de datum, uur en adres meteen in je agenda zodat je de activiteit zeker niet mist. 

Het gebermte-team  


PRAKTISCH: 

Vertrekpunt is het grasveld aan het kruispunt van de Prins Boudewijnlaan en de Frans Van Dunlaan (Vredebaan) in Wilrijk. 
Klik op Google Maps: https://maps.app.goo.gl/f1Tffm9r9TnorgRf9 (Werkt de link niet? Maak je geen zorgen: in de bevestigingsmail die je straks ontvangt, werkt hij zeker.)


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Mijn voornaam is: *
Mijn familienaam is: *
Ik wens aan volgende bermwandeling deel te nemen: *
Required
Ik kom alleen of breng partner en/of vrienden mee:   *
Ik ben minder mobiel en maak graag gebruik van vervoer om terug naar het begin van de wandeling gebracht te worden.
Clear selection
Ik heb over deze activiteit gehoord via: *
Required
Weet dat gebermte je persoonsgegevens (naam en e-mailadres) enkel voor dit evenement gebruikt en ze nooit met externe partijen (zoals partners en sponsors) zal delen. Gebermte kan je wel op de hoogte houden van de volgende activiteiten. Daarvoor dien je je toestemming te geven - zie hieronder. *
Hartelijk dank voor je inschrijving! 
We zien je graag op deze eerstkomende bermwandeling!  

Weet dat dit de eerste van vier activiteiten is die gebermte in 2023-2024 organiseert nav het 100-jarig bestaan van de (voormalige) spoorwegbermen in Wilrijk en Mortsel. De andere activiteiten vinden plaats in februari, mei en september. Je vindt meer informatie op www.gebermte.be 
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy