Inschrijfformulier Porto
Beste leden,

Zoals reeds bekend gemaakt zal de studiereis dit jaar plaatsvinden in het bergachtige landschap van Porto! Middels dit formulier kun je je definitief aanmelden voor dit geweldige Portugese avontuur. Hieronder staat enkele belangrijke informatie aangeven over de studiereis. Lees deze goed door voor je je aanmeld. Bij aanmelding ga je akkoord met het betalen van het bedrag van 275 euro.

DE REIS
De heenreis vindt plaats op 17 April 2019. Vertrek is om 06:15 uur en we zullen landen om 07:55 uur (vluchtnummer Hv6001, Transavia). De terugreis vindt plaats op 21 April 2019. Vertrek is om 20:30 en we zullen landen om 00:05 in Amsterdam (vluchtnummer HV6004) LET OP: je hebt 10 kg handbagage.

HET VERBLIJF
Tijdens ons verblijf zullen overnachten nachten in Bloom House by sweet hotel. Dit hotel ligt in de wijk União de Freguesias do Centro. Op zondag 21 April moet er uitgecheckt worden om 11:00.

DE KOSTEN
De totale kosten voor de studiereis bedragen 275 euro per persoon. Dit betreffen de kosten voor het verblijf en vlucht. Deze prijs is exclusief activiteiten. Buiten verplichte activiteiten waar we de kosten zo laag mogelijk voor houden (max 50), heb je nog de keuze voor eventuele andere activiteiten. Zo heb je de prijs zelf een beetje in de hand. Het bedrag voor de vaste activiteiten hoeft pas later betaald te worden.

Betaling kan op twee manieren geschieden:

A. Het totale bedrag in één keer overmaken naar Studievereniging BSKA, uiterlijk op 22 februari, 15:00 uur.
B. Het bedrag in twee termijnen overmaken naar BSKA. De eerste termijn van 137,50 euro uiterlijk op 22 februari, 15:00 uur. De tweede termijn van 137,50 euro uiterlijk op 22 maart, 15:00 uur.

Betaling geschiedt door het bedrag over te maken naar:''NL90 INGB 0006 3084 44'' t.n.v. 'Studievereniging BSKA'.


AANVULLENDE INFORMATIE
Je dient verder vóór 24 februari, 15:00 uur, een kopie van je paspoort/ID te versturen naar 'info@bska.nl'. Hierbij mag je, desgewenst, om privacy redenen irrelevante gegevens zoals je BSN nummer en pasfoto onzichtbaar maken. Beschik je nog niet over een paspoort/ID? Dan nemen we na verzending van dit formulier contact met je op.

Met het verzenden van dit formulier meldt je je definitief aan voor de studiereis, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en ga je een betalingsverplichting aan richting Studievereniging BSKA. Check voor meer informatie de algemene voorwaarden.


https://drive.google.com/file/d/15FrKWVERwVc6OJ7bTkooCmnskMGcXZLt/view?usp=sharing

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Klas *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Telefoonnummer bij nood (+naam) *
Your answer
Voorkeur kamergenoot (bij geen keuze wordt je ingedeeld) *
Your answer
Beschik je over een Europees paspoort of Nederlands identiteitskaart dat verloopt na 22/04/2019? *
Hoe wens je het verschuldigde bedrag te voldoen? *
Ook kun je ervoor kiezen om ruim bagage mee te nemen naar Porto. *
Required
Ik wil een super blitse BSKA goodie voor 20 euro extra en ik heb maat: *
Eventuele opmerkingen (dieet, medicatie, etc.)
Your answer
Bevestiging *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service