Prvi online meeting
Kako funkcionišu arhitektonski biroi u doba pandemije; koje zahtjeve klijenata možemo očekivati u budućem periodu; digitalizacija i prednosti BIM-a i slično, su teme o kojima uskoro razgovaramo sa Vedranom Jukićem i Matijom Sedakom iz arhitektonskog studija SODAA.

SODAA stvara korisnu i održivu arhitekturu kroz odgovoran timski rad. Pri projektiranju uvažavaju sva zatečena obilježja, te nastoje omogućiti savremene oblike korištenja i prema potrebi generirati nove identitete prostora. Njihovi projekti skrojeni su prema uvjetima lokacije i potrebama korisnika, konceptualnim promišljanjem, korištenjem novih tehnologija i holističkim pristupom teže najvišim standardima struke. U posljednjem periodu dobitnici su više internacionalnih i domaćih nagrada kao što su: German Design Award 2020 u kategoriji izvrsne arhitekture, Grand Prix u kategoriji nerealiziranih projekata na 4. Balkanskom arhitektonskom bijenalu, 3. nagrada u kategoriji produkt dizajna na 4. Balkanskom arhitektonskom bijenalu, European Property Award 2019 u kategoriji projekata porodičnih kuća, te mnoge druge.
Vaše ime i prezime *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Kompanija
Your answer
Napomena
Online meeting će se održati putem platforme GoToMeeting. Učešće je besplatno, a svi učesnici će dobiti link za pristup putem e-mail adrese i SMS poruke.
Za jednog sretnog učesnika koji sa nama bude tokom cijelog meetinga darujemo knjigu Graditeljstvo Bosne i Hercegovine kroz stoljeća i to od izdavačke kuće Dobra Knjiga
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy