Pristupnica
Pristupnica za nove članove Udruge ljubitelja Harryja Pottera "Ministarstvo Magije Hrvatska"
Godišnja članarina iznosi 100 kn i vrijedi od datuma uplate.
Nakon uplate članarine, u roku od 4-8 tjedana, na vašu adresu će stići pismo iz Hogwarsta i još poneka sitica skupa s vašom članskom iskaznicom s kojom ostvarujete popuste kod naših partnera i sponzora (www.ministarstvomagije.hr/index.php/postani-clan/)

NAPOMENA: Netočno ili nepotpuno popunjene prijavnice nećemo uzimati u obzir. Također, svi podatci su strogo povjerljivi i neće biti dostupni nikome izvan užeg, administrativnog kruga članova.
Prezime *
Ime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
e-mail *
Na e-mail će Vam doći obavijest o domu u koji ste smješteni i podatci za uplatu godišnje članarine (100 kn). Također kada postanete članom na njega će Vam stizati sve obavijesti vezane za sastanke udruge i rad udruge općenito, stoga dobro provjerite e-mail adresu koji unosite.
Ulica i kućni broj *
Grad *
Poštanski broj *
OIB *
Kao udruga, dužni smo voditi evidenciju o svojim članovima i jedan od obaveznih podataka je i OIB. Ne brinite, Vaš OIB neće biti javno dostupan.
Spol *
Vrsta članstva *
Ispunjavanjem ove pristupnice slažete se da vam šaljemo obavijesti vezane za udrugu i da vas kontaktiramo u vezi promocija i ostalih aktivnosti udruge. Vaši podaci neće biti korišteni ni u kakve druge svrhe. *
Kojem domu pripadaš? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy