Pristupnica
Pristupnica za nove članove Udruge ljubitelja Harryja Pottera "Ministarstvo Magije Hrvatska"
Godišnja članarina iznosi 100 kn i vrijedi od datuma uplate.
Nakon uplate članarine na vašu adresu će stići pismo iz Hogwarsta i još poneka sitica skupa s vašom članskom iskaznicom s kojom ostvarujete popuste kod naših partnera i sponzora (www.ministarstvomagije.hr/index.php/postani-clan/)

NAPOMENA: Netočno ili nepotpuno popunjene prijavnice nećemo uzimati u obzir. Također, svi podatci su strogo povjerljivi i neće biti dostupni nikome izvan užeg, administrativnog kruga članova.

Prezime *
Your answer
Ime *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
e-mail *
Na e-mail će Vam doći obavijest o domu u koji ste smješteni i podatci za uplatu godišnje članarine (100 kn). Također kada postanete članom na njega će Vam stizati sve obavijesti vezane za sastanke udruge i rad udruge općenito, stoga dobro provjerite e-mail adresu koji unosite.
Your answer
Ulica i kućni broj *
Your answer
Grad *
Your answer
Poštanski broj *
Your answer
OIB *
Kao udruga, dužni smo voditi evidenciju o svojim članovima i jedan od obaveznih podataka je i OIB. Ne brinite, Vaš OIB neće biti javno dostupan.
Your answer
Spol *
Vrsta članstva *
Svaki novi član koji nije kontaktiran od strane udruge ili koji nije napravio neku iznimnu stvar za udrugu ili bilo kojim drugim načinom pridonjeo napretku ili unapređenju udruge odabire može odabrati između Redovnog članstva ili Članstva za osobe mlađe od 18 godina ovisno o dobi. O statusima Počasnog i Potpomažućeg člana odluku donosi Vrhovno vijeće udruge.
Ispunjavanjem ove pristupnice slažete se da vam šaljemo obavijesti vezane za udrugu i da vas kontaktiramo u vezi promocija i ostalih aktivnosti udruge. Vaši podaci neće biti korišteni ni u kakve druge svrhe. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service