Damján tábor 2019 - Jelentkezési lap táborozóknak
Kedves Szülők, Gondozók, kedves leendő Táborozónk!

A 2019-es Szent Damján Tábor augusztus első hetében (2019. augusztus 4-9. között) , a Debrecen melletti Dorcas Szabadidő-Központban kerül megrendezésre. A táborban való részvétel ingyenes, Önöknek csak a táborozó oda- és visszautazási költségét kell vállalni. A táborozó táborba és a táborból való utazásáról a család, gondozó gondoskodik.

A tábori regisztráció vasárnap 14:00 órától veszi kezdetét, ezen a napon a résztvevők számára csak vacsorát biztosítunk. Tisztelettel kérjük Önöket, hogy a kezdési időpontot követően érkezzenek csak a helyszínre, ekkortól tudjuk Önöket fogadni. A tábor zárása pénteken 11:00-12:00 között esedékes, kérjük ebben az idősávban érkezzenek. Táborozóink aznap ebéd helyett úti csomagot kapnak majd.

Kérjük, segítse táboroztatóink és a szervezők munkáját azzal, hogy részletesen, felelősségteljesen tölti ki az alábbi kérdőívet. A tábor szervezői és a segítők csak a hiánytalanul, pontosan kitöltött, részletes kérdőívek birtokában tudnak felelősséget vállalni a táborozókért.

A jelentkezés április 30-án 23:59-kor lezárul. A határidő után, csak akkor tudjuk elfogadni jelentkezését, ha még van szabad helyünk. Legkésőbb május végéig visszajelzést kapnak e-mailben a táborban való részvételről.

Kérdés esetén keressen minket a szentdamjantabor@gmail.com e-mail címen.

Üdvözlettel,
a Damján tábor csapata

Kövessen minket Facebook-on! www.facebook.com/DamjanTabor

A Szent Panteleimon Alapítvány évről-évre az 1%-os felajánlásokból segíti a Damján tábor munkáját.
Ha teheti rendelkezzen adója 1%-ról az alapítvány javára. Adószám: 19207906-1-15

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service