Afició local: Accés com a pública al Pavelló Josep Maria Llavina
Partit Dissabte 10/04/21 18h CH Palau - H Sant Cugat
Email *
INDICACIONS PER OMPLIR EL FORMULARI
- Hi ha un màxim de 70 places. En el moment que s'omplin les places el formulari no es podrà omplir el formulari, i voldrà dir que l'aforament és complet.
-S'ha d'emplenar el formulari web amb les dades que es demanen.
- El públic local i visitant podrà accedir a la instal·lació 15 minuts abans de començar el partit, i ha de romandre a la mateixa zona de la graderia
- Si el públic vol sortir de les instal·lacions abans de la finalització del partit, se li posarà un segell de control per si vol tornar a entrar
-Hi haurà un controld'accès amb comprovació de les dades, control de temperatura i neteja de mans a l'entrada de la instal·lació.
- El públic assistent haurà de portar la mascareta i vigilar de mantenir el distanciament de seguretat a la grada.
- Quan finalitzi el partit, el públic haurà d'abandonar la graderia per la porta prèviament senyalitzada.
-Cada persona només pot fer dues sol·licituds d'entrades, i en formularis separats.
Tractament de dades personals
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 03/2018, les dades personals d'aquesta autorització seran incorporades en un fitxer el responsable del qual és el C.H.Palautordera , amb CIF g58559766 i domicili al C/Joaquim Blume s/n, 08460 Santa Maria de Palautordera, Barcelona, que podrà tractar les mateixes i fer-ne ús en els termes i per a la finalitat fixada en aquest fomulari. El destinatari d'aquestes dades serà únicament el citat responsable, que no realitzarà cap cessió dels mateixos, llevat de les comunicacions als encarregats del tractament que col·laborin en la prestació dels serveis a què es refereix el tractament. La base jurídica d'aquest tractament és el propi consentiment, el qual podrà ser retirat en qualsevol moment, sense que això afecte al legítim tractament realitzat fins a aquesta data. Les citades dades seran conservades pel temps exclusiu per complir la finalitat per a la qual van ser recollides i mentre no prescriguin els drets que pugui exercitar contra el responsable, excepte norma que disposi un termini superior.

En qualsevol moment pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat, mitjançant escrit dirigit al CH Palautordera. També té dret a presentar una reclamació, si considera que el tractament de dades personals no s'ajusta a la normativa vigent, davant l'Autoritat de control (www.agpd.es).
Declaració : mitjançant aquest document declaro. *
Required
Nom i Cognoms *
Nom i cognoms de la persona que assistirà al partit *
Telèfon de contacte *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy