FORMA E APLIKIMT PËR TRAJNIME
Trajnimi “Praktika Juridike”, një nga trajnimet më të mira në vend për juristët e rinjë dhe studentët e fakulteteve juridike të cilët synojnë të hyjnë në provimin e jurisprudencës vjen me nivelin intensiv për përgatitje të provimit të Jurisprudencës i cili fillon me 8 Shkurt 2020 në orar vikendi (Shtune/Diele - 24 orë akademike).

Më shumë se 10 vite traditë në përgatitje të juristëve për provim të jurisprudencës dhe anën praktike të moduleve Penale & Civile ku qindra kandidatë të cilët sot janë pjesë e sistemit të drejtësisë dhe pjesë e institucioneve apo korporatave të ndryshme ishin pjesë e këtij trajnimi.

Trajnimi 2 javor (24 orë akademike) intensiv nga moduli Penal & Civil realizohet nga Gjyqtarë & Prokuror me eksperiencë pune +20 vite.

📆 8,9,15,16 Shkurt (24 orë akademike)
⏳ E Shtunë / E Diele
⏰ 09:00h - 15:00h / Hotel Sirius
🌐 http://www.eck-edu.org/?id=32&t=2
☎ 038 22 28 28 / 044 97 28 28 / 049 87 28 28

Marrë parasysh specifikat e trajnimit, numri i pjesëmarrësve është i limituar. Trajnimi në total kushton 199€ dhe në çmim janë të përfshira: ligjeratat (24 orë akademike), materialet mësimore, testi përgatitor & certifikata.

Si të aplikoni ?
1) Plotëso aplikacionin online
2) Realizo pagesën e këstit I në mënyrë që të konfirmoni rezervimin/pjesëmarrjen.

Pagesa bëhet në TEB bankë, në llogarinë bankare të “Kolegji Europian i Kosovës” me nr.llogarisë: 20-11-0000937177-54 apo në ambientet e Kolegjit Europian të Kosovës, 72h nga data e aplikimit.

Kolegji Europian i Kosovës, rr. Gustav Mayer nr.19 (Afër Albit tek Parku i Qytetit) apo na kontaktoni në: +381 38 22 28 28, +377 44 97 28 28, +386 49 87 28 28, info@eck-edu.org
Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Email Adresa
Your answer
Nr. kontaktues *
Your answer
Vendi
Your answer
Profesioni
Your answer
Kompania/Institucioni/Universiteti
Your answer
Grupi për të cilin aplikoni *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of European College of Kosovo. Report Abuse