Barbetien lisääntyminen ja pentueet
Tämän kyselyn tarkoituksena on kartoittaa barbetin lisääntymiseen liittyviä seikkoja ja mahdollisia ongelmia.
Mikäli tietyt ongelmat ovat yleisiä, kasvaksessa voidaan kiinnittää asiaan huomiota, ja näin mahdollisesti välttää ongelmien yleistyminen. Tästä syystä toivomme mahdollisimman paljon vastauksia, jotta kokonaiskuva tilanteesta selviäisi.

Vastaa myös niiden pentuesuunnitelmien osalta, joissa astutus ei onnistunut, tai narttu jäi tyhjäksi!!

Kaikki vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja tulokset käsitellään ja julkaistaan niin, ettei yksittäisiä koiria, pentueita tai kasvattajia voi tunnistaa.Vastauksista tehdään yhteenveto, jota käytetään mm. Jalostuksen toimintaohjetta laadittaessa, ja se julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla. Aineiston esittelyn yhteydessä tehdään yhteenveto vastanneista kasvattajista, jotta tuloksissa voidaan todeta edustavatko ne koko barbet populaatiota.

VASTAUSOHJEET
• Täytä jokaisen jalostukseen käytetyn nartun osalta lomake erikseen.
• Täytä lomake, vaikka astutus ei olisi onnistunut, narttu olisi jäänyt tyhjäksi, pennut olisivat kuolleet tai jos pentuesuunnitelmasta on tehty jalostustiedustelu.
• Varsinkin aiemmin syntyneistä pentueista voi olla vaikea muistaa vastausta kaikkiin kysymyksiin, vastaa kuitenkin niihin joihin pystyt.

HUOM! Pentuesuunnitelma = nartun yhden juoksun aikana suunniteltu ja mahdollisesti toteutettu pentue (sisältäen yhden tai useamman uroksen käytön). Lomakkeen alussa, kohdassa 4. käsitellään pentuesuunnitelmia erikseen (kohdat 4.2., 4.3. ja 4.4.). Kohdasta 5 eteenpäin voit vastata kaikkien nartun pentuesuunnitelmien osalta samaan taulukkoon.

Saat vastauksesi halutessasi alla antamaasi sähköpostiisi (sähköpostiosoitteita ei säilytetä, vaan käytetään ainoastaan omien vastausten lähettämiseen vastaajalle)

Email address *
1. KASVATTAJA
Kasvattajan nimi *
Your answer
Kennelnimi
Your answer
2. NARTTU
Vastaa vain yhden nartun osalta per lomake. Mikäli sinulla on ollut pentuesuunnitelmia useammalle nartulle, täytä niistä lomake erikseen.
Nartun virallinen nimi *
Your answer
Rekisterinumero
Your answer
3. JUOKSUT
Kuinka monta kuukautta nartun juoksujen välillä yleensä on? *
Your answer
*
Kyllä
Ei
Ovatko juoksut säännöllisin väliajoin?
Onko nartulla ollut ongelmia aiheuttavia valeraskauksia?
Onko nartulla ollut kohtutulehduksia?
Muuta juoksuihin liittyvää. Esim. Millaisia valeraskausoireita? Kuinka monta kohtutulehdusta?
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy