DzsojLájf HANG-szóró - hívjatok és eljövök, örömhíreket hozok
Nagy örömömre szolgál, hogy személyesen is találkoz6om veletek. Felkérésre, meghívásra elmesélem a történetemet, illetve bármilyen témával kapcsolatos élményeimet, ami titeket foglalkoztat. Szívesen továbbadom a tapasztalataimat, ha megszervezitek a találkozót. Az általatok feltett kérdések mentén, örömmel mutatom meg, hogy minek köszönhető a tünetmentes, felszabadult, örömteli életem.
AZ ELŐADÁSRA A BELÉPÉS 2.500 Ft/fő, ez a díj adomány jellegű, azaz ezen kívül bármekkora összeget lehet fizetni, mindenkinek a lehetőségéhez mérten vagy a kedve szerint. Ezen túl az utazásom költségét, és amennyiben esti időpontról van szó, akkor a szállásomat és az ellátásomat kérem az interaktív beszélgetésért cserében. A mihamarabbi örömteli együttlét reményében további szép napokat kívánok! Íme egy kis praktika, hogy minden a lehető legjobban alakuljon.
"A megszabadulásban nincsenek véletlenek. Akiknek találkozniuk kell, találkozni fognak, mert együtt lehetőségük van egy megszentelt kapcsolatra. Készen állnak egymásra." - A csodák tanítása.
Név - aki a találkozót szervezi *
Vezetéknév+keresztnév
Your answer
E-mail cím *
Ide küldöm a válaszomat, és a találkozóhoz a további lépéseket ezen keresztül pontosítjuk.
Your answer
Telefonszám *
Azért, hogy közvetlenül is tudjunk kapcsolatot tartani, és gyorsan értesíthesselek, ha szükséges.
Your answer
Honnan ismered a történetemet?
Létszám *
Mennyien lesztek a találkozón? Kérlek, hogy jelöld be a megfelelőt.
Időpont + időtartam *
Számomra a SZERDA és/vagy SZOMBAT felel meg. Egy-egy alkalommal 2 órás időtartamú. Kérlek, hogy ide írd be azokat a lehetőségeket, amikor jó lenne nektek a találkozó. Azért, hogy választhassak, írj kérlek legalább 2 alkalmat, a következő formában. Pl: 2015. november 14. szombat 15.30-tól17.30-ig,
Your answer
Helyszín *
A helyszín minden feltételének rendezése a szervezőkre tartozik. Levélben kérek egy pontos címet az előadás előtt legalább 1 nappal. Ilyen formában pl: , Sopron, Hajnal utca 10. (Városi Művelődési Központ, vagy magánlakás), és a megbeszélt időben ott vagyok.
Your answer
Kérdés - téma *
Ide kérek pár kérdést (2-3-at) hogy mi az, ami leginkább foglalkoztat benneteket a gyógyulásommal kapcsolatban. Ami mentén a "mesémet" elkezdhetem. A többi úgyis ott fog életre kelni veletek közösen.
Your answer
Egyéb
Kérlek, hogy ide írd azt, amit még tudatni szeretnél velem, vagy ha kérdésed van hozzám.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service