Dróntörvény
ACRSA - Légi Térképészeti és Távérzékelési Egyesület
acrsa.org - acrsa.hu

A kérdőív célja, hogy kellő támogatottságot tudjunk felmutatni a tervezett szabályozáshoz készített módosító javaslataink mellé. Egyesületünk egyik alapvető célja, hogy támogassa az élhető, betartható és biztonságos jogi háttér kialakítását a drónok használatához, legyen szó hobbiról vagy munkavégzésről.

A készülő UAV "Dróntörvény" előzetes egyeztetése kapcsán felmerülő kérdésekről szeretnénk kikérni az UAV üzembentartók véleményét, hogy kellő támogatottsággal és felhatalmazással nyújthassuk be az alábbi javaslatainkat a törvényhozás számára.
Egyesületünk módosító javaslatai elérhetőek itt:
Egyetért-e Ön azzal, hogy a pilóta nélküli légijárművek hazai szabályozásában külön kategóriát kell biztosítani a játék, hobbi és szabadidő, valamint a sport célra használt eszközöknek? Az új szabályozásnak ésszerűnek, megengedőnek, könnyen betarthatónak, mindamellett szigorúan ellenőrizhetőnek és számonkérhetőnek kell lennie. A munkavégzéshez kötődő szabályozások sem lehetnek nehézkesek, az innovációt és piaci versenyt hátráltatóak, hiszen az a tilosban járóknak fog kedvezni és nem pedig a törvényes útra ösztönzi a vállalkozókat. *
Egyetért, de kiegészítené valamivel, esetleg nem ért egyet? Kérjük ossza meg gondolatait velünk az alábbiakban.
Írja le véleményét
Your answer
Teljes név *
Your answer
Lakcím *
Your answer
E-mail cím
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms