Anmälningsformulär Delfinens tävlingsgrupp
Träningsläger i sommar måndag-lördag 6 tillfällen x 1 timme

1800 kr Hagabadet Örebro 18.00-19.00 v.28

5 pass i bassängen med fokus på puls, styrka och kondition samt mindre tävlingar. Träningslägret avslutas med ett Swimrun och picknick på lördagen.


* Förkunskap: Barnet ska vara över 6 år gammalt och kunna simma minst 200 meter på mage och rygg samt kunna flyta 1 minut själv i vattnet.  Barnet ska ej vara beroende av en vuxen i vattnet.


* Mål: Målet i kursen är att eleven ska kunna simma minst 100 m crawl, ryggcrawl, bröstsim, ryggsim, fjäril samt kunna vända snabbt och effektivt i de olika simsätten. Eleven ska även andas i korrekt pop-up andning och sidoandning och kunna rädda en kompis i vattnet. Målet är också att kunna dyka från stol eller kant och glida i vattnet minst 15 m och flyta 3 minuter.


*Syfte: Tävla i simning om man önskar eller utvecklas inom simningen olika simsätt och bli en skicklig tekniksimmare.


Gruppen kommer bli erbjuden att anmäla sig till olika tävlingar, extra deltagarkostnad per tävling tillkommer och det är helt frivilligt om man vill delta i tävlingar eller inte.


Ingen förälder med i vattnet
Barnets namn *
Ansvarig vuxen *
Personnummer barnet *
Personnummer för ansvarige *
Epost *
Telefon *
Adress *
Postnummer *
Ort/stad *
Bassäng *
Meddelande
Bindande anmälan *
Anmälan är bindande, men går att avboka till och med 3 veckor innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden för kursen. Kursstarten är det datum som står angivet i informationen ovan bredvid bassängens namn.
Required
GDPR *
Personuppgifterna ni lämnar i detta anmälningsformulär används för att vi på Delfinens Simskola ska kunna kontakta er angående vår verksamhet, inga uppgifter lämnas vidare. Era uppgifter sparas till dess att ni meddelar oss att ni önskar att ej stå med i vårt kundregister. För att meddela detta kontaktar ni info@delfinenssimskola.se
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy