ATLETIKCAMP

Som noget nyt afholder Randers Freja Atletik i 2018 AtletikCamp fra den mandag d. 2.- onsdag d. 4. juli på Langvang atletikstadion, Mariagervej 180, 8920 Randers NV. Hver dag i tidsrummet kl. 8.30-15.00.
Kunne du tænke dig at have de sjoveste dage i sommerferien ved at opleve tre dage med sjov gennem atletik og leg sammen med venner og nye venner?
Du kommer til at prøve kræfter med atletikkens mange spændende discipliner som fx løb, spring, kast og 3-kamp. Der vil både være fokus på, træning gennem legeatletik og specifik atletiktræning, hvor der trænes i de forskellige discipliner.
Første dag tages der et gruppebillede i vores Atletik Camp T-shirt. Herefter skydes den rigtige træning i gang. Hver dag spises der fælles frokost, som er tilberedt af forældre. Husk at tilkendegive i tilmeldingen, hvis der er specifikke hensyn, der skal tages i forhold til fx allergi.
Tilmelding via link på www.randersfrejaatletik.dk. Betaling ved tilmelding på Randers Freja Atletiks mobilepay nr. 80942 senest den 1. juni. Vi bekræfter løbende, når vi har modtaget tilmeldinger.
Yderligere spørgsmål: formand@Randersfrejaatletik.dk
Vi ses til nogle forhåbentlige solrige træningsdage i uge 27.
Fornavn *
Your answer
Efternavn *
Your answer
Køn *
Fødselsdato og år(DD/MM/YY) *
Your answer
Mail *
Your answer
Mobil *
Your answer
Adresse *
Your answer
Evt. bemærkninger eller specielle hensyn
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service