PREINSCRIPCIÓ CONJUNT DE CAMBRA AMB GUITARRA
(Aquest formulari és només per inscriure Conjunts de Cambra. Si et vols inscriure en la categoria individual com a intèrpret solista, has d'utilitzar aquest altre: http://bit.ly/inscripcio_solista_2019_cat)

L'asterisc (*) indica camp obligatori

CONCURS DE JOVES INTÈRPRETS 2019
CATEGORIA: CONJUNTS DE CAMBRA AMB GUITARRA

Pot participar-hi qualsevol combinació instrumental o vocal, sempre que almenys un dels instruments sigui una guitarra. Els conjunts poden estar formats per un mínim de dos intèrprets i un màxim de vuit. Opcionalment, podran actuar acompanyats per un director o professor que dirigeixi el conjunt. El repertori és de lliure elecció. Podeu consultar les bases completes a: http://bit.ly/Concurs2019_BasesCAT

Nom del Conjunt *
Your answer
Nombre d’intèrprets *
Nom del responsable / contacte del conjunt *
Your answer
Adreça electrònica de contacte *
Utilitzarem aquest e-mail exclusivament per enviar comunicacions relacionades amb el Concurs.
Your answer
Número de telèfon de contacte *
Utilitzarem aquest número de telèfon exclusivament per a trucades relacionades amb el Concurs i només si ho considerem necessari, ja que en general farem servir el correu electrònic.
Your answer
El Conjunt actuarà amb Director?
Nom del/la Director/a o Professor/a
Your answer
Subcategoria o nivell del Conjunt
Aquesta dada és opcional: Marqueu la categoria en la qual competirà el conjunt. Si no hi ha res anotat, us inscriurem automàticament en el nivell que correspon segons l'edat dels intèrprets. Si un conjunt desitja concursar en una categoria superior a la que li correspon, s'ha d'indicar aquí.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service