"Sportolj a Mandulásban!" regisztráció
A „TÁJFUTÁSÉRT-PÉCS” ALAPÍTVÁNY támogatást nyert a Pécsi Helyi Akciócsoport Egyesület
„Összefogáson alapuló közösségfejlesztés, rendezvények, események szervezése” pályázati kiírás
keretén belül a Sportolj a Mandulásban! című TOP-7.1.1-16-H-076-2-038 számú projekt megvalósítására. Első nagy közösségi rendezvényünk 2019. szeptember 21-én szombaton 9:00 - 16:00 között lesz. Kérjük regisztrálj, mert a lehetséges résztvevők száma limitált, és az ebédet is a regisztrált résztvevők számának megfelelően tervezzük!
Email address *
Név *
Kérlek, minden résztvevő számára külön regisztrálj! Az itt megadott név fog megjelenni a jelenléti íven (így kérjük ne becenevet adj meg)!
Your answer
Milyen ebédet szeretnél? *
Kérünk, hozz magaddal poharat, tányért és evőeszközt, mert a rendezvény szeretné a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni maga után! Köszönjük a segítségedet!
Futóverseny részvétel
Ez egy terepfutás az erdőben különböző hosszúságú pályákon.
SI dugókát hozok magammal *
Amennyiben nem tudod, hogy ez mit jelent, akkor fel vagy mentve! :)
Ha hozol SI-t, akkor kérlek add meg a számát!
Your answer
Rekeszmászni szeretnék *
Ez egy izgalmas outdoor kihívás, általában sorokban kígyóznak az érdeklődők. Ha regisztrálsz, előnyöd lesz a játék során. Ha ott kapsz kedvet, még mindig kipróbálhatod!
Gyerekek regisztrációja gyerekversenyre
Kérjük, hogy add meg hány fő olyan kisgyermeket hozol, akinek még nincs e-mail címe, ezért nem tud egyedül regisztrálni, de szeretne indulni a gyerekversenyen, ami egy "klasszikus" tájfutó-gyerekverseny lesz a Mandulás területén.
Your answer
Gyerekek regisztrációja ebédhez
Kérjük, hogy add meg hány fő olyan kisgyermeket hozol, akinek még nincs e-mail címe, ezért nem tud egyedül regisztrálni, de szeretnétek neki is ebédet kérni.
Your answer
GDPR *
Hozzájárulásomat adom, hogy a kérdőívben megadott személyes adataim kizárólag a kérdőív céljának megfelelően, a Sportolj a Mandulásban! rendezvény szervezése érdekében kerüljenek felhasználásra. A személyes adataim semmilyen más célból nem használhatók, mások számára át nem adhatók és a tárolásuk az EU GDPR szabályozásának megfelelően történhetnek. Tudomásul veszem, hogy adataim eltávolítását bármikor kezdeményezhetem a tajfutasertpecs@gmail.com címre küldött emaillel, mely a nevemet és a következő üzenetet tartalmazza: "Kérem távolítsák el a rám vonatkozó adatokat a rendszerükből!" Hozzájárulok továbbá, hogy az eseményen rólam készített fényképek / videók az Alapítvány honlapján és közösségi oldalán megjelenjenek.
Required
Felelősségvállalási nyilatkozat *
Kijelentem, hogy az eseményen való részvételhez megfelelő fizikai, egészségi állapotban vagyok. Tudomásul veszem, hogy az eseményen saját felelősségemre veszek részt.
Required
Köszönjük a regisztrációt!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service