HARRASTAJAT-RYHMÄÄN ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2018-2019
Täyttämällä alla olevan lomakkeen luistelija hakee Kotkan Taitoluistelu ry:n jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran toimintaan.

Tervetuloa Harrastajat -ryhmään kaudelle 2018-2019!

Harrastajat-ryhmä on suunnattu yli 7-vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja, vaativampia elementtejä ja muodostelmaluistelun perusasioita. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Harrastajat -ryhmä aloittaa kauden maanantaina 3.9.2017 klo 18.00-18.45 . Harrastajien harjoitukset järjestetään maanantaisin klo 18.00-18.45 (kilpahallissa) ja sunnuntaisin klo 9.15-10.00 (harjoitushallissa). Jäävuoron lisäksi on aina myös oheisharjoitukset to 19.00-19.45 (kilpahallissa), su 10.15.-11.00 (kilpahallissa). Harrastajat-ryhmän jaetaan tarvittaessa kahteen ryhmään taitojen perusteella.

Harrastajat -ryhmässä on mahdollista luistella 2 (maanantaisin ja sunnuntaisin) tai 1 (maanantaisin) kertaa viikossa.

Hinta on 60 €/kk (2 jäätä+ 2 oheista) ja 40€/kk (1 jää+ 1 oheinen). Ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan myös seuran jäsenmaksu (20€/kausi).

Jokaisella STLL:n jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailulisenssi, joka sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Taitoluistelu-lehden. Lisensseihin suositellaan yhdistettäväksi OP Sporttiturva- tapaturmavakuutus. Alle 15 vuotiaalle Harrastajat -luistelijalle seura ostaa luistelukoulun lisenssin ja vakuutuksen.

*Aikataulun muutoksen ovat mahdollisia.
*Luistelukauteen kuuluu myös seuran joulu- ja kevätnäytös/tapahtuma

Olen tutustunut Kotkan Taitoluistelu ry:n tietosuojaselosteen *
Henkilötietojen käsittelyn sisältö ja rekisteröidyn oikeudet on luettavissa tietosuojaselosteesta http://www.kotkantaitoluistelu.fi/jasensivut/tietosuojaseloste-ja-suostumus . Suostumukset ovat milloin tahansa peruutettavissa
Olen alla mainitun lapsen huoltaja. Suostun hänen jäsenyytensä johdosta omien ja lapsestani kerättävien henkilötietojen käsittelemiseen. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service