ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ НА "SKOPJE DESIGN WEEK 2016"
За реализација на Skopje Design Week 2016, имаме потреба од млади, енергични и комуникативни волонтери, мотивирани да стекнат нови работни искуства и да се запознаат со дизајнери од други земји. Фестивалот ги обединува дизајнот, образованието и бизнисот во регионот и се обидува да даде креативна енергија кај сите учесници и посетители.
Од волонтерот се очекува да има интерес за дизајн и сродните креативни области, да поседува интерперсонални вештини и да биде отворен за културна размена и влијанија.
Организацијата си постави за цел да регрутира волонтери кои сериозно ќе пристапат кон обврските и несебично ќе се вложат во реализацијата на настанот.
Волонтерскиот ангажман е предвиден во период 22 ноември – 28 ноември.

Рок за пријавување: 15 Ноември 2016

Skopje Design Week 2016 за секој волонтер обезбедува:
• оброк
• кафе и сок

Ви благодариме за вашиот интерес и желба да волонтирате на Skopje Design Week 2016.

ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ
Име и презиме *
Your answer
Датум на раѓање *
Your answer
Адреса *
Your answer
E-mail и контакт телефон *
Your answer
ДОПОЛНИТЕЛНО
Образование *
Your answer
Работно искуство како волонтер *
Your answer
Странски јазици *
Your answer
Што очекувате да научите од вашето волонтерско искуство на SDW 2016? *
Your answer
КОНТАКТ
За дополнителни информации можете да се обратите на:
а: sandra@publicroom.org
w: ministryofpleasure.net
a: 50 Дивизија 22, Скопје

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms