Inschrijvingsformulier NFFS & NOFFS 2021
Let op! Indien je voor je deelname ook een film instuurt, stuur de film dan zelf (het bestand) via www.WeTransfer.com op naar inschrijvennffs@gmail.com
De maximale toegestane duur van de film is 10 minuten, films die langer zijn dan 10 minuten kunnen helaas niet mee doen.

Sinds de vorige editie kunnen niet alleen scholen zich met dit formulier inschrijven, maar ook individuele deelnemers kunnen dit formulier gebruiken. Wanneer je als individuele deelnemer meedoet schrijf je je in voor het NOFFS, een inzending voor het NOFFS wordt niet onderverdeeld onder categorieën zoals 1 minuut en live action omdat het aantal deelnemers hiervoor klein is. Bij de vraag in welke categorie je film valt kies je als NOFFS deelnemer dus voor de optie Individuele inschrijving. Een film mag NIET voor meer categorieën worden ingezonden. Dus alleen voor het NFFS of alleen voor het NOFFS.

Lukt het niet om het inschrijfformulier in te vullen? Mail dan naar inschrijvennffs@gmail.com, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Als je i.v.m. de grootte van het bestand liever gebruik maakt van een andere upload methode om de films te sturen mag dat ook.
Email *
Naam inzender *
Telefoonnummer *
Schoolgegevens
De gegevens van de school tijdens het maken van de inzendingen. Ook voor individuele (NOFFS) deelnemers die niet namens een school inzenden hebben we deze gegevens nodig.
Docent e-mailadres
Naam docent *
Schoolnaam *
Straatnaam *
Huisnummer
Postcode
Plaatsnaam *
Schrijf je je in voor het NFFS of het NOFFS? *
Stuur je films in voor je deelname? *
Inschrijven films
In de volgende sectie kunt u de films per stuk inschrijven.
LET OP: u kunt voor het NFFS maximaal 5 films per school inzenden!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy