Familiedag 2017
Op zaterdag 10 juni aanstaande vindt de jaarlijkse familiedag plaats. Zoals elk jaar zijn alle leden van harte welkom en willen we er een groot feest van maken! Neem gerust ook je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en/of zusjes mee!

Om 10:00 wordt de dag geopend met een vossenjacht voor de kabouters en jeugd onder 9 jaar. Daarbij kunnen de kinderen ook geschminkt worden en is er even voor 12 uur een lunch. Om 12 uur speelt de jeugd onder 9 jaar 'verkleedvoetbal'. Om 12 uur start de jeugd onder 11 en onder 13 ook met een lunch waarna ze tot 14 uu mee kunnen doen aan een clinic. Van 14:00 tot 14:30 is er een 'walking voetbal' wedstrijd. Vanaf 14:30 uur zal het inmiddels traditionele mixtoernooi voor de senioren en jeugd onder 17 van start gaan.

Als afsluiting van de dag gaat om 17:30 de barbecue aan, daarvoor moet u zich ook inschrijven en zijn de kosten als volgt:

Gratis: 0 - 5 jaar
€7,50: Basisschool (vanaf 6 jaar)
€10,00: Overig

Prijzen zijn inclusief 1 consumptie van Ambachtelijke vis Zijlstra.

Opgeven kan tot en met 6 juni en zowel via het formulier hieronder als op de lijsten in het clubgebouw.

Middels het formulier hieronder kunt u zich inschrijven. Wanneer u meerdere personen wilt opgeven, vul dan het formulier meerder keren in.

Naam *
Your answer
Leeftijdscategorie *
Activiteit *
Required
Wilt u zich ook aanmelden voor de barbecue *
Wilt u meehelpen bij de vossenjacht in de ochtend? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms