Jelentkezés az előkészítő foglalkozásokra
Ebben a tanévben is elindítjuk tehetséggondozó foglalkozásainkat, melyre online módon lehet jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon.

A Táncsics Mihály Gimnázium ebben a helyzetben is minden segítséget szeretne megadni a felvételihez, ezért az idén is megszervezzük az iskolánkba felvételiző 8. osztályos tanulóknak szóló tehetséggondozó foglalkozásainkat. A járványhelyzet miatt fokozott figyelemmel,de személyes megjelenésre építve kezdjük el a foglalkozásokat.


A foglalkozások október 4-én indulnak és magyarból az írásbeli felvételiig, a többi tantárgy esetén pedig a szóbeli meghallgatásokig (február 25-ig) tartanak. Januárban magyarból és matematikából is lesz „próba” felvételi. Egy diák több tárgyból is jelentkezhet előkészítőre. A foglalkozások tematikái megegyeznek a megfelelő tagozatok szóbeli felvételi tematikáival.
A tehetséggondozó foglalkozásokon való részvétel feltétele az iskola alapítványának tanfolyamonként minimum 20 000.- Ft-tal történő támogatása

Fizetés: A kialakult helyzet és az érvényben lévő szabályozások értelmében a fizetés banki átutalással oldható meg a

Táncsics Gimnáziumért Alapítvány MKB Banknál vezetett: 10300002-25003189-00003285  számlájára.

A megjegyzés rovatba kérjük beírni a tanuló nevét, a tantárgyat, illetve azt, hogy „alapítványi támogatás”. (pl.: Kocka Kázmér, matematika, informatika, alapítványi támogatás), valamint a befizetésről szóló igazolást elküldeni az alábbi e-mail címre:

elokeszito.ktmg@gmail.com

Lehetőséget adunk azon diákoknak is a jelentkezésre, akiknek a családja nehéz anyagi helyzetben van,  kérelmezhetik a foglalkozások díjának mérséklését, illetve elengedését, melynek kérelmezéséhez egy nyomtatványt mellékelünk és kitöltés után elektronikusan kérjük megküldeni az elokeszito.ktmg@gmail.com e-mail címre.
Adatvédelmi nyilatkozat linkje:
https://docs.google.com/document/d/1rQjWQIJFCy1SdGAPyKIHo_wZKn-FmMacQNS-rLAOQu0/edit?usp=sharing
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Mi a neved? *
Melyik iskolába jársz? *
Mi a telefonszámod? *
Milyen tantárgyakból szeretnél előkészítő foglalkozásra járni? *
Required
Elolvastad az adatvédelmi nyilatkozatot és beleegyezel, hogy a "Táncsics Gimnáziumért" Alapítvány az adataidat ilyen formában kezeli? *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy