Anmälan Popkollo Vuxen 22-24 mars
Börja det nya året med en musikupplevelse som kan förändra hela ditt liv!

OBS: Sista anmälningsdag är 10 mars.

Popkollo Vuxen är ett tre dagars musikkollo för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Kollot passar såväl nybörjare som vana musiker. Kanske vill du leva ut en gammal musikdröm? Kanske vill du få testa ett helt nytt instrument? Kanske vill du hitta nya personer att spela med? Eller så vill du bara få användning av den där paljettvästen längst in i garderoben… Oavsett vilket så lovar vi att du kommer ha en fantastisk helg på Popkollo Vuxen!

Här får du lära dig grunderna på minst ett instrument, skriva låtar, bilda band och repa, ha workshops med inspiratörer från musikbranschen och slutligen stå på scen vid en avslutningskonsert! Popkollo Vuxen är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och du kommer att träffa många andra fantastiska deltagare att spela tillsammans med. Så om du haft en dröm om att spela instrument eller sjunga i band, vare sig du redan kan spela eller ej – ta chansen och anmäl dig!

När?
Under våren erbjuder Popkollo Göteborg TVÅ kollon:

8-10 februari
22-24 mars

OBS: Det är alltså två separata kollon och du anmäler dig till ett av dem.
Om du inte väldigt gärna vill gå två kollon såklart!

Ungefärliga tider för kollot 22-24 mars
Fredag 22/3 kl. 15.00–20.00
Lördag 23/3 kl. 9.30–20.00
Söndag 24/3 kl. 9.30–17.00

Var?
Kollot äger rum på fritidsgården Bagarn’s Mötesplats i Gamlestaden. Adressen dit är Brahegatan 11 och du tar dig enkelt dit kollektivt med vagn 6, 7 och 11 till hållplats SKF. Vi tillhandahåller alla instrument på plats.

Boende och mat
Boende ingår inte men vi kan hjälpa dig hitta vandrarhem/hotell. Mat som ingår i deltagaravgiften är lättare kvällsmat fredag, lunch och middag lördag samt lunch söndag. Lättare fika alla dagar.

Deltagaravgift
Avgiften är en glidande skala mellan 1 500 och 5 000 kr. Du kan själv välja vad du har möjlighet och lust till att betala. Popkollo Vuxen anordnas som en fundraiser och allt överskott från Popkollo Vuxen går direkt till Popkollo Göteborgs sommarverksamhet för unga tjejer och transpersoner.

Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

Anmälan
Anmälan görs via formulären som finns länkade här. Det krävs minst 10 deltagare för att kollot ska bli av så tipsa dina vänner! När vi fått in tillräckligt med anmälningar återkopplar vi och frågar om du fortfarande vill vara med på kollot. Efter det är anmälan bindande vilket innebär att du åtar dig att betala deltagaravgiften oavsett om hinder skulle uppstå längre fram och du av någon anledning inte kan delta i verksamheten. De enda undantagen är vid uppvisande av sjukintyg samt om det finns en reserv som kan ta din plats.

Medlemskap
För att delta i Popkollos verksamhet måste du vara medlem i en Popkollo-förening. Det blir du automatiskt genom din anmälan och det kostar inget.

Tillgänglighet Vid frågor om tillgängligheten kontakta Jessica Nilsson på jessica.nilsson@popkollo.se.

Citat från deltagare som gick Popkollo Vuxen i Göteborg hösten 2016:
“En underbar upplevelse!”
“Det är otroligt kul och ger så mycket energi!”
“Det är bland det bästa jag gjort!”
“Det är stärkande, kul och fantastiskt!”

POPKOLLO VUXEN ARRANGERAS I SAMARBETE MED NBV MUSIC BOX VÄST

Medlemskap
För att delta i Popkollos verksamhet måste du vara medlem i föreningen. Genom att kryssa i rutan nedan godkänner du att vi registrerar dig som medlem i Popkollo Göteborg. Det kostar ingenting! Läs mer om vad medlemskapet innebär på www.popkollo.se/bli-medlem
Godkänner du att Popkollo Göteborg registrerar dig som medlem?
Personuppgifter
Härmed godkänner jag att Riksorganisationen Popkollo lagrar mina inmatade uppgifter. Uppgifterna du anger lagras för att kunna administrera din ansökan och eventuella medverkan i Popkollos arrangemang. Riksorganisationen Popkollo kommer inte att lämna ut uppgifterna till tredje part. Tillgängligheten inom organisationen är begränsad. Tillgång till uppgifterna beviljas endast till de verksamhetsansvariga som inom Popkollos organisation behöver uppgifterna för genomförandet av popkollos verksamhet. Läs mer om Popkollos integritetspolicy på https://www.popkollo.se/integritetspolicy
Godkännande
Personnummer (ÅÅMMDD-XXXX)
Your answer
Förnamn och eventuellt tilltalsnamn
Your answer
Efternamn
Your answer
Kön (för att Popkollos medlemsregister kräver detta)
Gatuadress
Your answer
Postnummer
Your answer
Ort
Your answer
Mailadress
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Deltagaravgift
Popkollo Vuxen arrangeras som en fundraiser, vilket innebär att allt överskott från kollot går till Popkollo Göteborgs ungdomsverksamhet. Deltagaravgiften är en glidande skala mellan 1500 kr - 5000 kr där du betalar efter din förmåga. När vi fått in tillräckligt med anmälningar för att kollot ska bli av återkopplar vi och frågar om du fortfarande vill vara med på kollot. Efter det är anmälan bindande vilket innebär att du åtar dig att betala deltagaravgiften oavsett om hinder skulle uppstå längre fram och du av någon anledning inte kan delta i verksamheten. De enda undantagen är vid uppvisande av sjukintyg samt om det finns en reserv som kan ta din plats. Vi har detta som policy då vi är en ideell förening med små marginaler.
Vad vill du betala i deltagaravgift?
Your answer
Önskemål om kost
Kryssa i det alternativ som bäst beskriver dina önskemål om kost.
Jag är..
Allergier/kostpreferenser?
Your answer
Mer om dig
Här ställer vi några frågor för att på bästa sätt kunna möta dina behov och göra kollot till en så bra plats som möjligt för dig! Har ni några funderingar så kontakta oss gärna innan och fråga. Vi gör alltid vårt bästa för att hitta lösningar, och med god kommunikation på förhand ökar våra möjligheter att ha en god beredskap och hantera olika situationer på bästa sätt.
Spelar du redan något instrument eller sysslar med musik på annat sätt?
Your answer
Vad gillar du för typ av musik?
Your answer
Har du någon sjukdom eller normbrytande funktionsvariation vi bör känna till (till exempel diabetes, epelepsi, dyselexi, adhd eller annat)?
Your answer
Har du behov av stöd för att kunna delta fullt ut?
Your answer
Hur hörde du talas om Popkollo Vuxen?
Your answer
Övrigt
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Popkollo. Report Abuse - Terms of Service