Ilmoittautuminen FunNet-hankkeen harrastukseen / syksy 2019
Olet ilmoittautumassa FunNet-harrastukseen. Lisätietoa ryhmien sisällöstä ja aikatauluista löydät nettisivuiltamme www.funnet.fi. Ryhmät ovat maksuttomia, mutta toivomme sitovia ilmoittautumisia. Voit ilmoittautua useampaan ryhmään kerralla tämän lomakkeen kautta. Valitse alla olevista vaihtoehdoista harrastukset, joihin haluat osallistua.

Ilmoittautumisen jälkeen hankekoordinaattori ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja pyytää vahvistusviestiä osallistumisellesi. Toimi annettujen ohjeiden mukaisesti.

Tervetuloa harrastamaan!

---

Harrastuksia tarjoavasta hankkeesta:

FunNet tarjoaa maksuttomia luovia ja liikunnallisia harrastuksia 13-28-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Harrastuksissamme kiinnitämme erityistä huomiota turvallisempaan ilmapiiriin sekä sukupuolen moninaisuuteen. Harrastuksissamme on sukupuolineutraalit vessat ja pukutilat.

Monet hankkeen harrastukset ovat sellaisia, että niiden harrastajissa on ollut aiemmin vähän tyttöjä tai sukupuolivähemmistöjen edustajia – tällaisia ovat esimerkiksi skeittaus ja bändisoittaminen. Hankkeen tavoitteena on tuoda tällaisia harrastuksia saavutettavammiksi tytöille, naisille, sekä trans- ja ei-binäärisille nuorille. FunNet-hankkeen kaikki, myös liikunnalliset, harrastukset ovat sellaisia, että niissä ei edellytetä tietynlaista kehoa, eikä niissä sukupuoliteta osallistujia. Harrastusryhmissä pyrimme pitämään huolta siitä, että arvomme toteutuvat ja jokainen saa osallistua ryhmään turvallisesti omana itsenään.


Email address *
Nimi *
Ikä *
Puhelinnumero *
Ilmoittaudun seuraaviin harrastuksiin *
Required
Minulle saa laittaa sähköpostitse tiedotteita FunNet-hankkeen tapahtumista ja harrastuksista. (Tiedotteita lähetetään 2-4 kertaa vuodessa ja halutessaan niiden tulon voi perua milloin tahansa.) *
Vapaa sana! Onko sinulla kysyttävää hankkeesta? Tai jotain muuta kerrottavaa, joka meidän olisi hyvä tietää etukäteen?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy