Pohod Ljubljana Koper 2020
Pojdimo peš na morje!

Na dan državnosti, 25. junija 2020 zjutraj, vabljeni, da se skupaj odpravimo na prav posebno popotovanje proti morju. Zbrali se bomo ob 8:00 uri v Tivoliju, pot pa nas bo najprej vodila po Jakobovi poti čez Ljubljansko barje do Vrhnike. Tu bomo prespali v hotelu Mantova v središču mesta. Naslednje jutro se bomo po novih lepih poteh odpravili mimo Logatca in čez planinsko polje do Postojne. Tu bomo prenočili v dijaškem domu. Tretji dan bomo hodili vse do Matavuna pri Škocjanskih jamah. Tu bomo prenočili v turistični kmetiji Žnidarčič in v hostlu Škrla. V nedeljo bomo mimo Rodika in Kozine prišli do Črnega kala in zagledali morje! Popoldne bomo prišli v Koper in zaplavali v zasluženem morju.

Prehodili bomo okoli 30 km na dan. Hodili bomo živahno, a se bomo tudi ustavljali, da se bomo okrepčali. Da bodo naše noge ohranjale živahnost, bomo občasno tudi stekli za kakšno minutko. Hodili bomo skupaj in se po potrebi tudi počakali.

Naša prtljaga in okrepčila se bodo vozila v kombiju. Na vsake nekaj kilometrov si bomo iz kombija postregli s pijačo, malico, sadjem…

Hodili bomo približno 8 ur na dan. Popoldne bomo počivali in se družili, morda uspemo imeti seboj tudi maserja. Kosilo ali večerjo si bomo po želji lahko privoščili na Vrhniki in v Postojni v različnih gostinskih lokalih. V Matavunu pa smo se zaradi manjše ponudbe zmenili za skupno večerjo (cena: 13 EUR/osebo).

Povratek iz Kopra v Ljubljano je možen z vlakom ob 19:19 ali 20:12. Vozovnica pa je 9,60 EUR.

Cena za program, vodenje po poti je:
za vse 4 dni 60 EUR
za 3 dni 45 EUR
za 2 dni 35 EUR
za 1 dan 20 EUR.
To poravnamo na zbornem mestu.

Stroške prenočišča z zajtrkom prosim seštejte in ustrezen znesek nakažite na
TRR ŠD Urbani tekači
Gornji trg 33, 1000 Ljubljana,
št. TRR: SI56 6100 0000 6896 368 (Delavska hranilnica)

Midva z Jasmino se na pot podajava s tremi otroci (dva se bosta vmes vozila tudi v vozičku) in njihovimi 3 starimi starši.

Vabljeni torej zraven, ta pot na morje bo res nekaj posebnega!

Urban in Jasmina
Ime in priimek *
Email *
Gsm *
Prijavljam se za pot: *
Naša izbrana prenočišča: Vrhnika - hotel Mantova in 4 nastanitve v Matavunu, so že zasedena. Preko nas je možno rezervirati v Postojni. *
Required
Koliko znese strošek preničišča z zajtrkom zate?
Prosim samodejno seštej strošek za prenočišča z zajtrkom in ustezni znesek nakaži na TRR ŠD Urbani tekači.
S kom si želiš deliti sobo?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy