DOME Members

bismillah.
nak minta izin kalian, nak letak nama panggilan + negeri asal + moto hidup setiap ahli DOME di blog.

due date : 'aku mudahkan urusan orang, ALLAH permudahkan urusan aku'

objektif ? supaya setiap ahli DOME kenal semua.
jadi, harap janganlah letak nama "Saya Encik Mystery" ataupun "Saya Super Comel" <- susah nak kenal, semua ahli DOME mcm ni. eh. fakta spreadsheet hari tu.
letaklah nama yang semua orang kenal kita dengan nama tu. :)

jangan risau,
nama penuh tidak akan di publish di blog utk kemaslahatan alam sejagat~ tapi kalau tak kisah nama anda di-trace di internet boleh saja nak isi nama penuh di ruangan 'name to be publish'.
trima kasih !

***
nak post karya ? pendapat ? sayang DOME?
email to multimedome@gmail.com

ada apa2 nak tanya ? tak setuju ? BANTAH?
consult team multimedia DOME
syabab pm farid amirul syahmi
akhawat pm fb nurfarhana khalid

ini ringkas. insyaAllah dalam 6 tahun perjalanan kita, lepas2 ni boleh letak gambar / icon masing. tpi tu tunggu tukar pimpinan kot.

oklah terima kasih banyak! doakan moga Allah berkati.

FAQ
due date sebenar : 'aku yang menentukan tarikh ni, selagi aku ingatkan semua kawan2 untuk isi form ni.' ('',v
kalau tak isi boleh ? : isilah, moga dapat pahala ikhlas + orang terinspirasi dengan moto hidup anda :] who knows?

sebar2kan !!

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question