Hae Vihreiden nuorten perustulotyöryhmään!
Ärsyttääkö hallituksen aktiivimalli? Haluatko olla edistämässä tulevaisuuden inhimillistä ja mahdollistavaa, perustuloon pohjautuvaa sosiaaliturvaa?

Perustuloasiantuntijatyöryhmään haetaan jäseniä ja varapuheenjohtaja.
Vuoden 2018 toimintasuunnitelmaan on kirjattu erityinen perustuloasiantuntijatyöryhmä, jonka tarkoitus on syventyä perustuloon ja sosiaaliturvaan ja päivittää Vihreiden nuorten visiota sekä tuottaa materiaalia tulevia vaaleja ajatellen ja nostaa perustulo takaisin keskusteluun. Toivottavaa on, että työryhmän jäsenillä olisi hieman aiempaa perehtyneisyyttä esimerkiksi perustuloon, muuhun sosiaaliturvaan tai viestintään. Perustulotyöryhmän työhön on täysin mahdollista osallistua, vaikka olisit jo jonkin toisen työryhmän jäsen. Älä epäröi kysyä ja ottaa yhteyttä työryhmän puheenjohtajaan Lukakseen (lukas.korpelainen@vihreatnuoret.fi).

Varaa kalenteristasi valmiiksi lauantai 10.2., jolloin järjestämme kaikille työryhmien jäsenille tarkoitetun koulutuspäivän Helsingissä.

Haku on auki torstaihin 25.1. saakka ja työryhmä tullaan valitsemaan hallituksen kokouksessa lauantaina 27.1.
23.1. klo 16.30-19 järjestettävä Työeläkevakuuttajat Telan tilaisuus voi olla hyödyllinen työryhmään hakeville, sillä tilaisuudessa käsitellään myös Vihreiden nuorten eläkekantoja.

Nimi *
Your answer
Paikkakunta *
Your answer
Ikä *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Haen työryhmän *
Required
Hakemus *
Kerro lyhyesti miksi olet kiinnostunut tästä työryhmästä. Jos sinulla on jotain kokemusta kyseistä aihealueesta, voit kertoa lyhyesti myös siitä.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms