Jornada de Tecnificació de Tir 2020 (9 Abril). Per a jugadores i jugadors nascuts entre 2005 i 2011 (tots els jugadors del Campus UESC Mini bàsquet i Basket City)
Amb aquest campus d’una sola jornada treballarem de forma intensa i específica el tir. Al llarg de temporada falten hores per intensificar certs aspectes del joc. Aquest dia serà una bona oportunitat per aprofundir en el tir: posició de les mans, braços, cos, flexió de cames, coordinació tren inferior amb el tren superior, i un llarg etcètera d’aspectes a tenir present i que ajudaran al jugador/a en millorar les seves habilitats en l’execució del llançament. Es celebrarà a Sant Cugat del Vallès el 9 d'Abril, al Zem municipal (Rambla del Celler). Horari: de 9:00h a 14:00 (servei d'acollida de 8:00h a 9:00h i de 14:00h a 14:30h).

Es tracta d’un campus de Tecnificació de tir amb un cost de 20€ (cost igual que 2019).

Atenció! Per aquelles nenes i nens que hagin participat en el Campus Basket City i pels que hagin participat en el Campus UESC Mini bàsquet gratuït i solidari (i hagin fet una aportació voluntària que entregarem a Creu Roja), el cost serà de només 15€ (25% de descompte).

GRÀCIES PER CONFIAR EN LA UESC!
Nom i cognoms del jugador/a *
Your answer
Data de naixement * (Jugadors/es nascuts del 2005 al 2011, tots els jugadors del Campus UESC Mini bàsquet i del Basket City)) *
MM
/
DD
/
YYYY
Correu electrònic (1) *
Your answer
Correu electrònic (2) *opcional
Your answer
Club de bàsquet on jugues *
Your answer
Sol·licitud del servei d’acollida gratuït (clicar una casella) *
Required
Observacions mèdiques del jugador/a
Your answer
Drets d'imatge del jugador/a (Autoritzo) *
Preu de la jornada: 20€ (cost igual que 2019). Atenció! Per aquelles nenes i nens que hagin participat en el Campus Basket City, el cost serà de només 15€ (25% de descompte). Mètode de pagament : Realitzar una transferència bancària al número de compte ES82 0182 3492 3302 0005 5613. Serà necessari indicar en el concepte: “Nom complet del jugador_Tecnificació Uesc”. Per finalitzar la inscripció, és imprescindible l’enviament per correu electrònic del justificant de pagament i fotocòpia de la targeta sanitària a info@uesc.cat) *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy