Inschrijving KCRMW 2019
Geachte meneer/mevrouw,

Onder deze inleiding treft u het aanmeldingsformulier aan voor uw deelname aan de 15e Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren (KCRMW) 2019.

Het invullen zal ongeveer 5 minuten in beslag nemen. MAAR voordat u begint.........
Wij vragen ook naar een tekst waarin u uzelf en uw werk beschrijft (een soort van c.v.). Deze beschrijving plaatsen wij op de KCRMW website. Maak deze tekst daarom eerst voor u zelf, bijvoorbeeld in Word, voordat u start met de vragenlijst. De tekst kunt u dan vanuit Word in de betreffende vraag kopiëren. Op een later moment kunt u dan de vragenlijst starten.

Let op: De Stichting KCRMW behoudt zich het recht voor om deelname te weigeren. De Stichting KCRMW streeft naar een bepaalde mate van kwaliteit en een evenwichtige verdeling van de verschillende kunstvormen. Het maximum aantal te plaatsen deelnemers hangt af van het aantal deelnemende locaties. We streven naar een minimum aantal van 40 kunstenaars. Het maximum zal ongeveer 50 kunstenaars bedragen.

Kunstroute
De 14e Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren 2019 vindt dit jaar plaats op:
• vrijdag 26 juli van 11-17 uur
• zaterdag 27 juli van 11-17 uur
• zondagmiddag 28 juli van 13-17 uur

De stichting KCRMW tracht de route aantrekkelijk te houden voor de geregelde bezoeker door per jaar variatie aan te brengen in de samenstelling van kunst en locatie. Met uw voorkeur zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden. Uw eventuele voorkeur voor een bepaalde locatie kunt u aangeven bij de laatste vraag 'Hebt u nog opmerkingen'. De stichting KCRMW behoudt zich echter het recht voor een locatie toe te wijzen aan een deelnemer.

Aanwijzingen voor het invullen van het aanmeldingsformulier:
Het aanmeldingsformulier bestaat uit een aantal delen:
• het invullen van uw gegevens
• het invullen van een aantal vragen

Vergeet u niet het invulformulier af te sluiten door te klikken op de knop 'Verder' als u aan het eind van de vragenlijst bent gekomen.

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 31 maart 2019. Het bestuur zal in mei de voorlopige indeling van de kunstenaar en locatie bekendmaken.
Dank u wel voor uw aanmelding.
Alle informatie over de kunstroute zal ook op de KCRMW website worden geplaatst.

Uw verplichtingen:
• U verplicht zich om tenminste 30% nieuw werk te exposeren ten opzichte van vorige exposities tijdens de KCRMW. Bedenk ook: Minder is Meer. U hoeft niet al uw werk te exposeren.
• U verplicht zich aanwezig te zijn op de locatie tijdens de openstelling van de KCRMW van 26 tot en met 28 juli 2019.
• U hebt het inschrijfgeld ad € 65 overgemaakt op rekening van de KCRMW. Ons bankrekeningnummer is NL77RABO0117589926 t.n.v. KCRMW te Serooskerke. Alleen na ontvangst van het deelnamebedrag zal uw aanmelding in behandeling worden genomen. Uiteraard wordt het deelnamebedrag teruggestort indien u niet wordt geplaatst.
• U stuurt separaat een foto van u zelf en een foto van uw werk naar info@kcrmw.nl Alleen na ontvangst van de foto's en van uw beschrijving. (zie hiervoor betreffende vraag op het aanmeldingsformulier) zal uw aanmelding in behandeling worden genomen, De foto van uw kunstwerk mag door de KCRMW voor promotionele doeleinden worden gebruikt, uiteraard met bronvermelding.
• U geeft met het aanmeldingsformulier toestemming om uw naam, kunstvorm, adres, emailadres en websiteadres (indien aanwezig) te vermelden in het programmaboekje en op de KCRMW website.
• Let op: de KCRMW is niet aansprakelijk voor schade aan uw kunstwerk.
• U bent aansprakelijk voor de door u veroorzaakte schade op de expositielocatie. De KCRMW beveelt daarom een WA-verzekering aan.

het bestuur van de KCRMW,
Jaap Boon
Netty Zegers
www.kcrmw.nl

n.b. deze toelichting staat ook vermeld op de website van de KCRMW

Email address *
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Straat plus nummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Land
Your answer
telefoonnummer (mobiel) *
Your answer
uw websiteadres
Your answer
uw discipline *
Your answer
bijvoorbeeld schilderkunst, etsen, keramiek etc.
Exposeert u in eigen atelier?
Geef hier een korte beschrijving van uzelf en uw werk. Zie voor een voorbeeld kcrmw.nl bij exposanten vorig jaar
Your answer
Hebt u nog opmerkingen
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service