Visita guiada a l’exposició “Lluís Domènechi Montaner , el poder de l’escenari”

Diumenge, 11 de febrer  de 2024 a les 13 h, al Museu Can Tinturé.

  Visita comentada a l’exposició temporal que ens apropa a l’obra del genial arquitecte des d’una perspectiva diferent i innovadora.  

Omplir aquest formulari no assegura la reserva de la vostra petició. Rebreu un correu electrònic confirmant la vostra reserva
Preu 3 euros ( 4 euros combinada amb Can Tinturé i/o La Rajoleta)
Nom i cognoms *
Número de persones *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
On has trobat la nostra activitat?
Clear selection
Observacions
Política de protecció de dades

L’informem que les seves dades seran tractades per a remetre-li comunicacions en relació a exposicions activitats i altres iniciatives relacionades amb els Museus d’Esplugues. El Responsable de Tractament l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. Les seves dades no seran comunicades a tercers. Per a més  informació pot consultar la política de privacitat a www.esplugues.cat.

En qualsevol moment podrá revocar el seu consentiment i deixar de rebre les nostres comuniacions enviant un correu electrònic a subscriptors.museus@esplugues.cat

Per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades pot adreçar un escrit dirigit al Punt d’Atenció Ciutadana (PAC) de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Plaça Santa Magdalena, 24 o Rambla Verge de la Mercè, 1 (08950) Esplugues Llobregat o bé a traves del Portal de la Ciutadania.s.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy