INSCRIPCIONS AEE INSTITUT MONTSERRAT 2019-2020
OMPLIU EL FORMULARI EN MAJÚSCULES I SEGUINT EL FORMAT DE CADA PREGUNTA
Email address *
DADES BÀSIQUES DEL JUGADOR/A
RESPON TOTES LES PREGUNTES RESPECTE EL/LA JUGADOR/A
NOM *
Your answer
1r COGNOM *
Your answer
2n COGNOM *
Your answer
DNI *
00000000X
Your answer
Protecció de dades i drets d'imatge
“De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, s’informa que les dades proporcionades i les imatges i vídeos formaran part del fitxer “Usuaris” i “Imatges” respectivament, propietat de l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ESCOLAR INSTITUT MONTSERRAT.
Vostè autoritza al seu tractament amb la finalitat de gestionar les dades dels usuaris de les activitats en el cas del primer, i amb la finalitat de gestionar les imatges i vídeos i fer-ne difusió a través dels seus canals, en el cas del segon. En ambdós casos, no seran cedides a persones físiques ni jurídiques públiques o privades sense el seu consentiment o solament si una llei ho estableix.
L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ESCOLAR INSTITUT MONTSERRAT serà la propietària dels drets d’imatge de tota la informació gràfica.
Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, mitjançant petició escrita a
ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ESCOLAR INSTITUT MONTSERRAT, Copèrnic, 84, 08006 Barcelona”.
*
Required
En cas que el pare, mare o tutor legal del jugador/a NO permeti que aparegui en les fotografies o vídeos que es realitzin, marqueu la casella següent
DADES ESPORTIVES
A QUIN CENTRE EDUCATIU CURSARÀS ELS ESTUDIS EL CURS 2019-20? *
QUINA ACTIVITAT VOLS FER? *
*Per a inscripcions a les activitats de Montserrat Fitness cal omplir el formulari específic que trobaràs a la pàgina web en l'apartat de Montserrat Fitness.
QUINA CATEGORIA ETS? *
EN QUINA COMPETICIÓ T'AGRADARIA JUGAR? *
El fet de marcar Federat no assegura la plaça, hi han altres factors que l'entitat haurà de valorar abans de determinar-ho.
ALTRES
QUIN DORSAL VOLS? *
En cas de ser jugador nou escriu tres opcions en ordre de preferència. En cas de ser jugador la temporada passada digues quin dorsal portaves.
Your answer
OBSERVACIONS
Your answer
JUGAVES A L'AEE INSTITUT MONTSERRAT LA TEMPORADA 18-19? *
EN CAS DE MARCAR SÍ UTILITZAREM TOTES LES DADES FACILITADES EN TEMPORADES ANTERIORS, EN CAS DE QUE HAGI VARIAT ALGUNA D'ELLES (TELÈFON, COMPTE CORRENT...) CAL QUE ENS HO COMUNIQUEU ENVIANT UN CORREU ELECTRÒNIC A INFO@AEEINSMONTSERRAT.COM
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.