Scouting 't Volbert Jubileumtrui
Bij een jubileum hoort een trui! Op basis van het ontwerp van een lid van 't Volbert is een trui ontworpen in Volbert kleuren (donker blauwe trui met rode opdruk). Dit ontwerp zal worden gedrukt op een (katoenen) hoodie.

Door onderstaand formulier in te vullen plaats je een bestelling en accepteer je dat je voor elke bestelde trui 35 euro betaalt.

Voor vragen over de truien kun je contact opnemen met de commissie door een email te sturen naar leanne@volbert.nl. Annuleren of wijzigen van je bestelling kan tot woensdag 22 november.

Ik ben *
voornaam + achternaam
Your answer
Mijn e-mail adres is *
voor het toesturen van nadere informatie over de bestelling en levering
Your answer
Maten van de truien:
Onderstaande maten zijn de algemeen voor kinderen en volwassenen gehanteerde maten bij drukkers. Afhankelijk van de drukker waar de truien worden besteld, kan het zijn dat met name voor kinderen andere maten worden gebruikt. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij via bovenstaand email adres contact op over een eventuele wijziging van de maten van de bestelling.
Ja, ik wil een jubileum trui / meerdere jubileum truien bestellen en betaal 35 euro per trui. Deze wil ik in de maat / maten:
1
2
3
4
5
Kinderen: XS (3-4 jaar)
Kinderen: S (5-6 jaar)
Kinderen: M (7-8 jaar)
Kinderen: L (9-11 jaar)
Kinderen: XL (12-13 jaar)
Volwassenen: S
Volwassenen: M
Volwassenen: L
Volwassenen: XL
Betaling truien
De bestelde truien betaal je door je door 35 euro per trui over te maken naar Rabobank bankrekening NL76RABO0135944090 t.n.v. Scouting 't Volbert te Enschede onder vermelding van de naam die je hebt ingevuld in dit formulier.

De betaling wordt gecontroleerd op het moment van het bestellen van de truien, zijnde woensdag 22 november 2017. Heb je voor die datum niet betaald dan gaat je trui / gaan je truien helaas niet in bestelling.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Scouting 't Volbert. Report Abuse - Terms of Service