Nomineer nu!
Het is niet meer mogelijk om jouw favorieten te nomineren. Op maandag 5 november zullen de winnaars op het Zeiler van het Jaar Gala 2018 bekend gemaakt worden.
Conny van Rietschoten Trofee
‘Zeiler (m/v) van het Jaar’. De Conny van Rietschoten Trofee wordt toegekend aan één of meerdere personen die (gezamenlijk) een opmerkelijke prestatie hebben geleverd in de zeilsport.
Wie verdient volgens jou de Conny van Rietschoten Trofee? *
Your answer
Flyer Trofee
Jeugdtalent van het jaar. De trofee wordt toegekend aan het talent dat in het kalenderjaar waarin hij of zij is genomineerd, dat hele kalenderjaar 21 jaar of jonger is. Deze persoon is een andere dan de Zeiler (m/v) van het Jaar.
Wie verdient volgens jou de Flyer Trofee? *
Your answer
Coach van het Jaar
Wie in de watersport verdient volgens jou de eretitel Coach van het Jaar 2018? Je kan nu jouw favoriete coach nomineren!
Wie verdient volgens jou de eretitel 'Coach van het Jaar 2018'?* *
Your answer
Licht hier jouw nominatie kort toe:
Your answer
*Uit alle genomineerden komen twee favorieten. Tijdens de avond kan je door middel van stemboxen stemmen op de uiteindelijke winnaar in de categorie Coach van het Jaar 2018!
Mediaprijs
Ook dit jaar kan er weer gestemd worden voor het mediamoment van het jaar. In aanmerking komen makers van geschreven of audiovisuele media of radio of TV zoals journalisten, filmmakers en schrijvers die het afgelopen jaar de watersport op een mooie wijze in beeld of op papier hebben gebracht.
Welk mediamoment (Nederlandse maker) was in 2018 het meest memorabel voor de zeilsport? * *
Your answer
Eventuele link naar de publicatie
Your answer
Licht hier jouw nominatie kort toe:
Your answer
*Uit alle genomineerden komen twee favorieten. Tijdens de avond kan je door middel van stemboxen stemmen op de uiteindelijke winnaar in de categorie 'Mediaprijs'.
Maastrofee
Door de KRZV De Maas zal een oeuvre prijs uitgereikt worden aan een persoon/personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport. De jury kent de prijs rechtstreeks toe, voordrachten zijn wel welkom.
Wie verdient volgens jou de Maastrofee?
Your answer
Naam inzender *
Your answer
E-mailadres inzender *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Koninklijk Nederlands Watersport Verbond. Report Abuse - Terms of Service