Budafoki Református Napközis Hittantábor Felsős hét 2023. július 3-7.
Kedves Fiatalok! Kedves Szülők!

Ezen a nyáron napközis formában tartjuk meg felsős hittantáborunkat.

Élmény, közösség, áhítat, éneklés, beszélgetés, játék… Olyan fiatalokkal, felnőttekkel, akik Jézusban hívő emberekként élnek, és örömöt találnak a mindennapokban. Célunk, hogy együtt megérezzük, megtapasztaljuk Isten jóságát, szeretetét!

A tábor helyszíne a Budafoki Református Templom (1221 Bp. Demjén István u. 2.)

A tábor időpontja 2023. július 3-7.
Terveink szerint reggel 7:30-tól 17:00-ig tartunk foglalkozásokat a fiataloknak. A nap során tízóraival, főtt ebéddel és uzsonnával látjuk el őket.
 
A tábor költsége 35000 Ft/fő. Testvérek számára kedvezményt tudunk biztosítani (7500 Ft/fő).

A jelentkezésről:
Az előzetes regisztráció – kizárólag – online módon, ennek az űrlapnak a kitöltésével történik.  A regisztráció határideje 2023. május. 10. A regisztrációt követően kérjük 10.000 Ft előleg befizetését. A további 25000 Ft-ot kérjük a tábor kezdetéig legyenek szívesek befizetni. A részvételi díjból testvérek számára tudunk kedvezményt biztosítani. Azok, akik tehetik, kérjük támogassák a részvételi díjon felül is a táborok megvalósulását, további támogatások lehetővé tételét. 

A tábor díjának átutalásához szükséges információk:
Kedvezményezett: Budapest-Budafoki Református Egyházközség
Számlaszám: 11784009-22224176
Közlemény: "felsős hittantábor - Jelentkező neve" (ahol a Jelentkező nevéhez kérjük a gyermek teljes nevét beírni! Tehát pl. "felsős hittantábor - Minta Béla")

A szervezők nevében:
Pajzsné Lévay Réka hitoktató pajzsreka@gmail.com +36 30 267 1877
Papp-Tóth Viola beosztott lelkész papptothviola@gmail.com +36 30 520 7302
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Adatvédelem *
Azzal, hogy ezt a jelentkezést kitölti, kifejezetten hozzájárul, hogy a Budapest-Budafoki Református Egyházközség az itt megadott adatokat a táborra való jelentkezéshez, szervezéshez és az ahhoz fűződő kapcsolattartáshoz a hatályos jogszabályok irányelveinek megfelelően fölhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a jelentkezőről a tábori élmény megörökítése érdekében fénykép, videó- és hangfelvétel készülhessen.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy