Konkurs za poziciju coworking menadžera Nova Iskra workspace prostora u Zemunu
Nakon šest godina aktivnosti na adresi Gavrila Principa 43 u Beogradu, više od 350 zadovoljnih korisnika ovog jedinstvenog kolaborativnog radnog prostora, kao i blizu 500 realizovanih događaja, jedan od prvih coworking prostora u našem regionu otvara novi prostor.

Više puta nagrađivan kao najbolji coworking prostor u Beogradu i jugoistočnoj Evropi, kreativni hab Nova Iskra 1. jula otvara vrata svoje nove lokacije u centru Zemuna. Zgrada površine 1.100 m2 u Oračkoj ulici br. 4 biće stavljena na raspolaganje zajednici od 120 profesionalaca različitih profila, uz sve pogodnosti i sadržaje koje podrazumeva jedan Nova Iskra Worskspace: moderan i sveden enterijer, savremeno dizajnirane radne jedinice, puno prirodnog svetla, funkcionalne zajedničke prostorije, prostrane i potpuno opremljene sale za sastanke, prostor za edukaciju, meetup-e i događaje, kutak za zabavu i opuštanje, kao i otvorenu terasu i urbani vrt. Naši prostori idealni su i za javne događaje, prezentacije, promocije, snimanja, važne sastanke ili specijalne događaje.

Nova Iskra Workspace (www.novaiskraworkspace.com) kreira prostore za novu generaciju frilensera, preduzetnika, startapa i organizacija.

Kako bi što bolje odgovorio na globalne i lokalne ekonomske i društvene izazove, Nova Iskra Workspace kreira radne prostore prilagođene savremenim tendencijama u polju rada, koji je postao visoko multidisciplinaran, kolaborativan, fleksibilan i otvoren. Naši radni prostori pružaju jedinstveno iskustvo rada novoj generaciji frilensera, preduzetnika, inovatora, digitalnih nomada, kreativnih timova, kao i svim vrstama malih i srednjih preduzeća.

Nova Iskra je prvi kreativni hab na Balkanu, nastao sa idejom da poveže kreativne industrije, tehnologiju i ljude. Nova Iskra kreira prostore, pokreće saradnje i dizajnira obrazovanje koje je namenjeno kreativcima, inovatorima, preduzetnicima, istraživačima, aktivistima, studentima, profesionalcima, organizacijama i kompanijama koje žele da preuzmu aktivnu i odgovornu ulogu u oblikovanju načina na koji ćemo učiti, raditi i živeti u budućnosti.
www.novaiskra.com

Kako bi nova lokacija u Zemunu ispratila visoke standarde naše workspace usluge koje smo postavili tokom poslednjih 6 godina - potreban nam je sposoban, komunikativan i odgovoran tim!

Ukoliko ti je zanimljiva ova vrsta posla i želiš da radiš sa timom Nove Iskre, popuni ovaj formular najkasnije do 6. maja u ponoć! Nakon isteka roka, ubrzo ćemo vas obavestiti da li ste prošli u uži izbor za intervju.

Srećno!

Ime i prezime *
Email *
Mobilni telefon *
Adresa stanovanja *
Datum i godina rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Obrazovanje *
Prethodno radno iskustvo
Najrelevantnije 3 pozicije i opis radnog mesta kao i kontakt preporuka za referencu *
Linkedin profil *
Priloži svoj CV *
Required
Navedite par vaših ličnih interesovanja nevezanih za profesionalnu sferu. *
Ukoliko postoji neki drugi link ili informacija koja će vas još bolje predstaviti - podelite to sa nama.
How good is your english 1-10 *
Ne znam
Native speaker
Do you have any certificate/ passed test to prove it ? (IELTS, Cambridge, TOEFL, etc) *
Napiši email odgovor kao predstavnik Nova Iskra Workspace Zemun, u kojem odgovaraš predstavniku startapa koji je zainteresovan za korišćenje radnog prostora za svoj tim od 8 ljudi. (Tvoj cilj je da ovaj tim potpiše jednogodišnji ugovor o korišćenju prostora za ceo tim) *
U kratkim crtama opiši sled koraka u organizaciji događaja za komercijalnog klijenta u okviru prostora Nove Iskre, nakon što si putem sajta NI Workspace primio/la upit za organizaciju korpoprativnog eventa u trajanju od 2 sata, uz prezentaciju i usluge keteringa. *
Usled greške prilikom rezervacije radnog prostora, došlo je do slučajnog preklapanja istog termina za dvoje korisnika. Ponudi rešenje tako što ćeš napisati email na ENGLESKOM jeziku jednom od korisnika (onom koji je naknadno rezervisao termin ali je prevideo preklapanje), kako bi smirio/la situaciju i ponudio/la rešenje koje će zadovoljiti sve strane. *
Upravo si dobio/la informaciju da će prostor sledećeg meseca napustiti tim od 25 ljudi. Otkaz je najavljen u ugovorenom roku. Koji su tvoji prvi koraci i aktivnosti u popunjavanju upražnjenih pozicija - koji je plan za popunjavanje 25 mesta u roku od mesec dana? *
Predloži na koji način bi povećao/la prodaju termina konferencijskih sala u okviru Nova Iskra Workspace Zemun? *
Koji profil ljudi i zanimanja, po tvom mišljenju, čini najveći broj korisnika jednog coworking prostora? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nova Iskra. - Terms of Service - Additional Terms