Sopar d'estiu de l'SCI 2019 - 19 de juny
El dimecres 19 de juny al vespre farem la trobada d'activistes i grups locals de l'SCI i després el sopar d'estiu, en què tancarem el curs totes juntes i celebrarem l'inici de les activitats d'estiu!

18:30-20:30h --> Trobada d'activistes i grups locals + tallers: Fes una llibreta a mà per apuntar-hi totes les teves experiències durant el voluntariat + taller de stencil (estampació): porta una samarreta, bossa o qualsevol cosa que vulguis estampar!

20:30-23:00h --> Sopar d'estiu! Tu portes el menjar, nosaltres la beguda. Farem un concurs de tapes vegetarianes amb premi per la més original ;) A l'SCI apostem per un menú vegetarià, ja que creiem que és un hàbit de consum responsable. Després farem karaoke!

Ens trobarem a la Vaqueria de l'SCI (C/del Carme, 95 Baixos 2, 08001 Barcelona).

Si per qualsevol motiu finalment no poguéssiu venir, agraïríem que ens aviséssiu escrivint a participacio@scicat.org.

Nom i cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Quina és la teva relació amb l'SCI? (Pots marcar més d'una opció) *
Required
Si ets activista d'un grup local, de quin?
Your answer
A quines activitats vindràs? (Pots marcar més d'una opció) *
Required
D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades pel Servei Civil Internacional de Catalunya amb la finalitat d’informar-vos sobre les activitats, camps de treball, intercanvis internacionals i formacions que ofereix l'SCI Catalunya. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SCI Servei Civil Internacional Catalunya. Report Abuse - Terms of Service