Dades d'inscripció al curs de Facility Management
Recorda:

Cal ser demandant d'ocupació per a accedir al curs i residir en algun dels municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Nom: *
Your answer
Cognoms: *
Your answer
Any de naixement: *
Your answer
Municipi de residència: *
Your answer
Correu electrònic: *
Your answer
Telèfon:
Your answer
Autoritzo l’enviament d’informació sobre les novetats de productes o esdeveniments oferts o organitzats per FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) que puguin ser del meu interès. Aquesta autorització la podré revocar en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça avislegal@citilab.eu indicant a l’assumpte del correu “Ref. Baixa Comunicacions”
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals seran incloses en un fitxer del qual FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) n’és el titular, amb la finalitat d’atendre i donar curs als comentaris, consultes, propostes i suggeriments que vostè vulgui fer arribar a la nostra organització. Per exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que preveu la llei, pot adreçar-se a FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) enviant un correu electrònic a l’adreça avislegal@citilab.eu, indicant a l’assumpte del correu “Ref. Protecció de Dades”.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fund. pel foment Societat del Coneixement. Report Abuse - Terms of Service